Home Bots & Business Randstad gaat AI van Workday wereldwijd inzetten

Randstad gaat AI van Workday wereldwijd inzetten

door Marco van der Hoeven

Randstad zal de Financial Management en Human Capital Management (HCM) software van Workday’s verder implementeren in al zijn 39 markten wereldwijd. AI zal een centraal onderdeel uitmaken van deze oplossing die onder meer bestaat uit tools voor talentbeheer.

Het Workday platform, waar AI een centrale rol speelt, ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van zowel hun personeels- als kapitaalbeheer. Volgens Carl Eschenbach, CEO van Workday, zal de synergie tussen Workday’s technologie en Randstad’s expertise in wereldwijde talentacquisitie klanten helpen om effectief door veranderingen te navigeren en een succesvolle bedrijfsvoering te ondersteunen.

Randstad, dat in 2015 voor het eerst koos voor Workday HCM, wil met de integratie van Workday’s AI-gestuurde platform zijn HR- en financiële systemen transformeren. Dit is een deel van de strategie van Randstad om zich te positioneren als gespecialiseerd talentbedrijf. De Managed Service Provider (MSP)-divisie van Randstad is tevens gecertificeerd als Platinum Workday MSP-partner.

Misschien vind je deze berichten ook interessant