Home Over ons Word partner van Rocking Robots

Word partner van Rocking Robots

Rocking Robots vertelt het verhaal van mensen, robots en kunstmatige intelligentie. Technologie heeft nu meer dan ooit invloed op de samenleving als geheel, van mensen en bedrijven tot overheid en gezondheidszorg. Wij volgen deze digitale transformatie en de mensen die de nieuwe wereld vormgeven.

Rocking Robots volgt de snelle ontwikkelingen in Robotics, AI en RPA en rapporteert op deze platform in de vorm van nieuwsartikelen, achtergrondverhalen, video’s en blogs. De inhoud wordt gecreëerd door een team van ervaren technologiejournalisten, videografen en fotografen en zal ook breed gedeeld worden via onze sociale mediakanalen.

Waarom deelnemen als partner?
Partners van dit toonaangevende platform hebben de mogelijkheid om hun AI en Robotics-propositie onder de aandacht te brengen bij executives die strategisch betrokken zijn bij investeringen in innovatieve technologie. Partners presenteren zich aan deze doelgroep met hoogwaardige inhoud als thougt leaders en voorlopers op het gebied van AI en Robotics. De redactionele inhoud kan ook vrij gebruikt worden voor eigen marketingactiviteiten, waarmee partners zich kunnen onderscheiden in hun eigen communicatie met hoogwaardige inhoud over hun markt en propositie.

Wat zijn de voordelen?

  • Hoogwaardige inhoud voor uw eigen marketingcampagnes;
  • Uw propositie en visie komen onder de aandacht van executieven die strategisch betrokken zijn bij AI & Robotics via een onafhankelijk kanaal;
  • Benadruk Thought Leadership in AI & Robotics;
  • En uiteindelijk: meer business.

Partnerprogramma
AI en Robotics is een onomkeerbare trend waarbij organisaties, als ze deze technologie op de juiste manier gebruiken, onmiddellijk tastbare voordelen kunnen realiseren. Omdat de ontwikkelingen in dit veld ongekend snel zijn, is er een grote behoefte aan inzicht, inspiratie en praktische informatie. Rocking Robots-partners kunnen hun eigen expertise en ervaring gebruiken om aan deze behoefte te voldoen bij hun klanten en potentiële klanten.