Home Bots & Brains UiPath voegt slimme analytics-functie toe

UiPath voegt slimme analytics-functie toe

door Marco van der Hoeven

RPA-leverancier UiPath heeft een slimme analytics-functie toegevoegd aan zijn oplossing: UiPath Insights. Hiermee kunnen organisaties die werken met de virtuele medewerkers van UiPath de RPA-activiteiten beter meten en gedetailleerde rapportages, inclusief forecasts, genereren over het effect op de business.

Forecasting

UiPath Insights is al vanaf oktober intensief getest bij verschillende klanten, en komt standaard beschikbaar voor alle UiPath-gebruikers. Insights wordt direct vanaf de Orchestrator gestart, en biedt een breed scala aan inzichten, van overzichtelijke dashboards tot forecasting op basis van machine learning. Dit gaat niet ten  koste van bestaande BI-integraties.

Strategische doelstellingen

Hiermee krijgen gebruikers gedetailleerd inzicht in de prestaties èn de verwachte prestaties van hun robots. De verbeterde monitoring-functie maakt het mogelijk beter inzicht te krijgen in de operaties, om zo de inzet van RPA te optimaliseren. Ook kunnen zo KPI’s worden vastgesteld, gevolgd en gemeten om ervoor te zorgen dat de RPA-processen aansluiten op de strategische doelstellingen van de organisatie.

Zie ook dit productoverzicht

Misschien vind je deze berichten ook interessant

2 comments

Gartner: ‘2020 is de Renaissance van RPA’ | Rockingrobots 24 januari 2020 - 00:12

[…] Een voorbeeld van deze trend is UiPath, dat deze week bekend maakte geavanceerde analytics toe te voegen aan de oplossing. […]

Reportage: ‘AI is de volgende stap in RPA’ | Rockingrobots 24 februari 2020 - 18:53

[…] belangstelling voor het automatiseren van repetitieve processen, en aanbieders voegen steeds meer nieuwe functionaliteiten toe om daarop in te spelen. Tijdens de Developer Meetup van Tacstone en UiPath, vorige week in […]

Comments are closed.