Home Bots & Business UiPath en airSlate gaan kleine ondernemingen robotiseren

UiPath en airSlate gaan kleine ondernemingen robotiseren

door Pieter Werner

UiPath en airSlate gaan samenwerken om kleine organisaties te helpen in hun digitale transformatie met automation. Kleine ondernemingen maken ruim 90 procent uit van alle ondernemingen ter wereld. Alleen al in de Verenigde Staten zijn er 32 miljoen kleine ondernemingen actief die samen 99 procent van het Amerikaanse bedrijfsleven vertegenwoordigen. In Nederland waren er in 2018 ongeveer 1.220.000 bedrijven waarvan 99% MKB bedrijven.

Volgens het CBS groeide na Litouwen nergens in Europa het aantal MKB bedrijven zo hard als in Nederland. UiPath en airSlate zien volop kansen liggen om met softwarerobots routinematige taken te elimineren voor kleine organisaties. Zo biedt automatsering hun de mogelijkheid om de dienstverlening aan klanten tevredenheid onder hun werknemers te verbeteren.

Businessmodel

Dhruv Asher, senior vice president Alliances & Business Development bij UiPath zei: “Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de wereldeconomie. Het indrukwekkend efficiënte businessmodel van airSlate kan in een mum van tijd organisaties in alle delen van de wereld aantrekken. Dankzij onze samenwerking kunnen we de automatiseringspotentie voor snel groeiende ondernemingen uitbreiden en kleine ondernemingen automatiseringsmogelijkheden bieden om in rap tempo uit te groeien tot een succesvolle grote onderneming.”

Borya Shakhnovich, de CEO van airSlate voegde toe: “Bedrijven van elke omvang hebben een grotere behoefte dan ooit aan de flexibiliteit en efficiëntie die het no-codeplatform van airSlate te bieden heeft. Deze samenwerking met UiPath onderstreept de visie van airSlate en maakt onze oplossing beschikbaar voor een bredere zakelijke markt. De revolutie in no-code is nog maar net begonnen. Samenwerkingsverbanden zoals deze stellen ons team in staat om nog sneller te innoveren, naadloos toepasbare automatisering te bieden en brancheleidende functionaliteit voor onze klanten beschikbaar te maken.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant