Home Bots & Business SAP opent experience center voor AI

SAP opent experience center voor AI

door Pieter Werner

SAP Labs France, een SAP-dochteronderneming die zich bezighoudt met R&D, opent een Customer Experience Center in het Zuid-Franse technologiepark Sophia Antipolis. Dit nieuwe experience center is helemaal gewijd aan AI. Het experience center moet SAP-klanten onderdompelen in een interactieve beleving, waarmee ze de mogelijkheden van AI voor hun bedrijf ontdekken en uitproberen op uiteenlopende gebieden als kunst, cyberbeveiliging, verantwoorde AI en energietransitie.

Met de opening van een gloednieuw experience center zet SAP Labs France in op directe interactie tussen klanten, partners en de teams die hun oplossingen ontwikkelen. Het centrum laat zien hoe AI de bedrijfswereld ingrijpend verandert. Medewerkers worden daarbij gestimuleerd om dagelijks te innoveren, ondersteund door een team dat toegang biedt tot kennis, tools en experts.Daarnaast focust SAP Labs France zich op het aantrekken van jong talent uit de regio.

Innovatie en lokale ontwikkeling

Sinds 1998 is SAP Labs France gevestigd in Sophia Antipolis. 450 medewerkers leggen zich toe op R&D-projecten rond nieuwe inkomstenmodellen, energietransitie, verantwoorde AI, cyberbeveiliging en geavanceerde klantondersteuning. SAP Labs France is bovendien medeoprichter van het ICAIR-consortium voor het delen van best practices in AI en steunt al sinds de oprichting het 3IA Interdisciplinary Institute for Artificial Intelligence.

Misschien vind je deze berichten ook interessant