Home People in Robotics Joep Gerrits wordt Regional Director Benelux voor DataRobot

Joep Gerrits wordt Regional Director Benelux voor DataRobot

door Pieter Werner

DataRobot, leverancier van Augmented Intelligence, heeft Joep Gerrits gepromoveerd tot Regional Director voor de Benelux. Toen DataRobot een jaar geleden een kantoor opende in Nederland werd Joep Gerrits verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Door de groei van het bedrijf en de uitbreiding van de activiteiten naar België en Luxemburg is het team van DataRobot binnen een jaar gegroeid naar bijna tien mensen.

“Het eerste jaar hebben we vanuit Nederland een stormachtige groei doorgemaakt, zowel in klanten als in medewerkers. En we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mensen, in sales, maar ook in data science”, zegt Joep Gerrits. “We zetten met DataRobot sterk in op zogeheten ‘Augmented Intelligence’. Hierbij wordt het gecombineerde potentieel van menselijke en machine-intelligentie optimaal benut.”

“Mensen gebruiken op unieke wijze intuïtie en ervaring, met een hoge mate van context- en domeinexpertise. Computers zorgen daarbij voor ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie bij het verwerken van grote datasets en taken op basis van regels. De juiste combinatie van beide zorgt voor grote meerwaarde en biedt ook de beste garantie voor ‘Trusted AI’, toepassingen waarbij maximale transparantie van de algoritmes wordt nagestreefd en de menselijke maat overeind blijft.”

Zie ook:

DataRobot opent vestiging in Nederland

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant