Home Bots & Business The Future of Business Technology/ Leaders in innovation van start

The Future of Business Technology/ Leaders in innovation van start

door Marco van der Hoeven

De derde editie van The Future of Business Technology/Leaders in innovation, met als thema Smart Bots, Better Business, gaat officieel van start op dinsdag 5 mei. In een reeks interviews met thought leaders op het gebied van innovatie en AI zullen de platformen Rocking Robots, Dutch IT-channel en Executive People een reeks inspirerende interviews plaatsen. Deze artikelen zullen tevens worden gebundeld in een op 16  juni te verschijnen themanummer.

Maatschappij

Na twee uiterst succesvolle edities staat de derde Future of Business Technology in het teken van AI, Robotics en RPA. Door de onstuitbare opmars van AI en robotics raakt technologie meer dan ooit de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Tegelijk biedt het ongekende kansen om te innoveren.

Evenement

Tevens staat rond dit thema op 10 september een evenement met als thema Smart Bots, Better Business, op de planning. Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus is de situatie rond evenementen volop in beweging, dit volgen wij op de voet. We houden u op de hoogte.

Bekijk hier een reportage over de vorige editie

In de eerste editie was dr. Kate Devlin te gast

Misschien vind je deze berichten ook interessant