Home People in Robotics Fizyr CEO Ken Fleming ontvangt lifetime achievement award

Fizyr CEO Ken Fleming ontvangt lifetime achievement award

door Pieter Werner

Vlak voor de start van Modez 2024 heeft Ken Fleming, CEO van Fizyr, de lifetime achievement award ontvangen van Supply & Demand Chain Executive. Deze erkenning wordt toegekend aan leidinggevenden die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd in de toeleveringsketen.

Fleming bekleedt de rol van CEO bij Fizyr om het bedrijf in Noord-Amerika en Europa uit te breiden. Zijn leiderschap richt zich op het gebruik van geavanceerde visuele AI voor robotische systemen, en adresseert uitdagingen op het gebied van arbeidsbeschikbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties in de logistiek.

Fizyr’s aanpak maakt gebruik van supervised machine learning, met als doel de automatisering in magazijnen en voor derde logistieke partijen in sectoren zoals e-commerce, detailhandel en logistiek te verbeteren. Onder Flemings leiding maakt het bedrijf vorderingen in robotautomatisering in de logistiek, met name in omgevingen met hoge variabiliteit.

Fleming sprak zijn dankbaarheid uit voor de prijs en benadrukte de gezamenlijke inspanningen van zijn collega’s bij Fizyr en zijn eerdere functies bij Logistyx en Eyefreight. Hij erkende de belangrijke bijdragen van zijn teams en partners bij het ontwikkelen van oplossingen en diensten die impact hebben gehad op de toeleveringsketenindustrie.

Met meer dan 25 jaar ervaring in managementfuncties in software- en technologieservices heeft Fleming een diverse achtergrond. Hij heeft operaties beheerd in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Zijn mondiale perspectief wordt gecombineerd met een begrip van de persoonlijke uitdagingen waarmee partners en klanten in de sector worden geconfronteerd.

Misschien vind je deze berichten ook interessant