Home Bots & Business Dexory presenteert AI logistiek-engine

Dexory presenteert AI logistiek-engine

door Pieter Werner

Dexory heeft DexoryView gelanceerd, een door AI aangedreven logistieke engine die bedoeld is om de efficiëntie van magazijnoperaties te verbeteren. Deze technologie helpt magazijnen bij het beheren van hun werkzaamheden, met de focus op het optimaliseren van operationele efficiëntie, voorraadbeheer en algemene responsiviteit.

DexoryView functioneert als een multi-site, digitaal tweelingplatform en gebruikt autonome robots om dagelijks miljoenen datapunten uit magazijnomgevingen te verzamelen en te verwerken. Dit geavanceerde systeem biedt real-time inzichten en voorspellende analyses, waardoor magazijnoperators sneller en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. De technologie integreert verschillende mogelijkheden, waaronder computervisie, machine learning, natuurlijke taalverwerking en grote taalmodellen, die gezamenlijk verschillende aspecten van magazijnoperaties willen verbeteren, zoals ruimtegebruik, voorraadbehandeling en machinetoepassing.

Het platform is ontworpen om verschillende belangrijke gebieden in magazijnoperaties aan te pakken. Ten eerste streeft het ernaar de prestaties van magazijnen te verbeteren door methoden zoals voorraadconsolidatie en ruimteoptimalisatie, wat naar verwachting zal bijdragen aan zowel omzetverhoging als kostenreductie. De technologie maakt ook snelle voorraadaudits mogelijk, wat aanzienlijke tijdsbesparingen zou kunnen opleveren.

Ten tweede is DexoryView uitgerust om problemen zoals voorraadschade of infrastructuurproblemen te detecteren en aan te pakken, door gebruik te maken van geavanceerde beeldanalyse en machine learning-modellen, waardoor de naleving en veiligheid in magazijninstellingen worden verbeterd. Ten slotte omvat het platform mogelijkheden voor milieubewaking, waarbij verschillende sensoren worden gebruikt om ervoor te zorgen dat goederen onder optimale omstandigheden worden opgeslagen, waarbij factoren zoals temperatuur en vochtigheid worden gecontroleerd.

Misschien vind je deze berichten ook interessant