Home Bots & Business Ciphix Hyperautomation Event met sessies, netwerken en trends

Ciphix Hyperautomation Event met sessies, netwerken en trends

door Pieter Werner

In lijn met het groeiende belang van hyperautomatisering in het hedendaagse zakelijke landschap organiseert Ciphix een evenement dat zich richt op dit concept. Volgens Gartner is hyperautomatisering verschoven van een optie naar een overlevingsvoorwaarde voor organisaties. Met dit in gedachten wil het evenement een platform bieden voor inspirerende sessies, netwerkmogelijkheden en waardevolle inzichten van experts uit de industrie.

Het evenement begint met een keynote-toespraak door Marijn van de Poel van Ciphix, die het concept van hyperautomatisering zal demystificeren en zal uitleggen waarom het in praktijk eenvoudiger is dan het lijkt. Aansluitend zal gastspreker Job van den Berg ingaan op de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, data en AI en hun verband met hyperautomatisering. De focus zal liggen op het begrijpen van het ontwrichtende potentieel van generatieve AI en de implicaties ervan voor de toekomst, evenals de relatie met hyperautomatisering.

Kritieke fase

De eerste fase van het hyperautomatiseringstraject, de Inspire & Discover-fase, wordt in breakout-sessies verkend. Deelnemers leren hoe ze kansen kunnen identificeren die verder gaan dan op regels gebaseerde automatisering, zoals in verschillende afdelingen en bedrijfsprocessen. Door groter te denken en technologie te benutten, kunnen organisaties nieuwe mogelijkheden ontsluiten en hun activiteiten transformeren.

Een kritieke fase die vaak over het hoofd wordt gezien in automatiseringsprojecten, is de analyse en optimalisatie van huidige processen. Het evenement zal het belang van deze fase benadrukken en process mining presenteren als een bewezen aanpak. Process mining dient als een kompas voor het navigeren door complexe organisatielandschappen, het verlichten van gestroomlijnde workflows en het ondersteunen van besluitvorming voor duurzaam succes.

Omarmen

Deelnemers worden gestimuleerd om verder te denken dan traditionele op regels gebaseerde automatiseringen zoals Robotic Process Automation (RPA), en hyperautomatisering te omarmen, waarbij meerdere technologieën samenkomen om bedrijfsprocessen op grotere schaal te revolutioneren. Er zullen praktijkvoorbeelden van klanten worden gedeeld om de transformerende kracht van hyperautomatisering te illustreren.

Het evenement gaat ook in op de uitdaging om de waarde van een hyperautomatiseringsproject te kwantificeren, vooral wanneer het concept zelf enigszins ongrijpbaar kan zijn. Een aan dit onderwerp gewijde sessie zal verschillende methoden onderzoeken, waaronder dashboarding, om belanghebbenden te helpen de waarde van hyperautomatiseringsprojecten te begrijpen en te communiceren. Ook worden bestaande tools binnen organisaties belicht die dit proces kunnen vergemakkelijken.

Aanmelden kan hier

Zie ook:

‘Maak AI integraal onderdeel van automation’

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant