Home Geen categorie emma lanceert Wizard voor virtuele machines

emma lanceert Wizard voor virtuele machines

door Pieter Werner

Multi cloud management platform emma heeft een nieuwe functie gelanceerd om het creëren van virtuele omgevingen te vereenvoudigen. Met virtualisatie kunnen bedrijven efficiënt gebruik maken van middelen, hun flexibiliteit verbeteren en activiteiten stroomlijnen. Met een embedded wizard in het emma – enterprise multi-cloud management application – platform een kunnen gebruikers nu zelf virtuele instances creëren.

Dit maakt het instellen van virtuele machines minder tijdrovend en minder complex. Met de ingesloten wizard kunnen gebruikers instanties maken voor verschillende doeleinden. Zij kunnen een reeks opties gebruiken om virtuele instanties te configureren die zijn afgestemd op specifieke vereisten door besturingssystemen te selecteren, bronnen toe te wijzen en netwerkparameters te definiëren.

Bovendien maakt de embedded wizard gebruik van de kracht van automatisering, waardoor snelle implementaties in verschillende cloudomgevingen mogelijk zijn. Het elimineert de noodzaak van handmatige configuraties, vermindert menselijke fouten en verbetert de algehele efficiëntie.

“Met de nieuwe embedded wizard heeft het emma multi-cloud management platform zich gepositioneerd als koploper op het gebied van virtualisatie. Door het maken van virtuele instanties net zo eenvoudig te maken als ABC, stelt het platform organisaties in staat om het volledige potentieel van virtualisatietechnologie te benutten, waardoor ze hun activiteiten kunnen schalen, het gebruik van resources kunnen optimaliseren en meer flexibiliteit kunnen bereiken in het dynamische zakelijke landschap van vandaag”, zegt Dmitry Panenkov, oprichter en CEO van emma.

Zie ook

‘Multi-cloud management is all about reducing complexity’

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant