Home Bots & Business Alert Management Systeem op basis van AI

Alert Management Systeem op basis van AI

door Pieter Werner

ReaQta heeft AI toegevoegd aan de nieuwe versie van zijn Autonomous Detection & Response Platform ReaQta-Hive 3.6, de Cyber Assistant. Dit platform is nu voorzien van deep graph learning-functionaliteit  om analisten en Managed Security Service Providers met nauwkeuriger alerts te helpen.

Door de groei van de hoeveelheid data, endpoints en cybercrime is de werklast van analisten de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Ze moeten reageren op steeds meer alerts, vanuit verschillende bronnen. Daardoor neemt de reactietijd toe, reageren analisten langzamer op meldingen en zijn ze zelfs eerder geneigd een andere baan te zoeken.

De Cyber Assistant kan meldingen zelfstandig afhandelen, waardoor de werklast van analisten volgens de makers met ruim 80 procent vermindert. Daarvoor gebruikt Cyber Assistant AI, inclusief het one-shot learning-systeem. Cyber Assistantis een belangrijke nieuwe feature van ReaQta-Hive 3.6, bedoeld om autonoom alerts af te handelen en het aantal onjuiste meldingen met meer dan 80 procent te verminderen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant