Home Bots & Business You-Get behaalt UiPath Service Network status

You-Get behaalt UiPath Service Network status

door Pieter Werner

You-Get werkt al een aantal jaren samen met UiPath, leverancier van RPA software. Eerder al werd You-Get benoemd tot Gold Partner. Na het succesvol doorlopen van een aantal complexe assessments heeft UiPath nu ook de UiPath Service Network status aan You-Get toegekend, waarvan er maar een beperkt aantal is in de Benelux.

De UiPath Service Network status (USN) wordt toegekend aan partners die hebben bewezen RPA op een deskundige wijze te kunnen implementeren. Zo moest You-Get via een aantal intensieve assessments aantonen alle rollen te beheersen die nodig zijn voor een succesvolle RPA-implementatie: solution architect, developer, business analyst en infrastructure specialist.

Daarnaast beoordeelde UiPath een aantal eerder gerealiseerde projecten en werd een kwalitatief klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Pas nadat al deze onderdelen succesvol werden doorlopen, kreeg You-Get de USN status toegekend. Hiermee geeft UiPath aan dat You-Get de hoogste kwaliteit biedt in de volledige breedte van het UiPath platform: van infrastructuur tot de robots die erop werken en hoe deze binnen het applicatielandschap van de klant functioneren.

Implementatie

Joost van Wendel de Joode, Channel & Alliance Director UiPath: “We zijn trots op onze Gold Partner You-Get met het behalen van de UiPath Service Network status. Dit predicaat garandeert een implementatie van de software volgens de UiPath standaard en hiermee treed You-Get toe tot de elite partner status.”

Desmin Dekker, Director RPA & AI You-Get: “Bij You-Get investeren we continu in kwaliteit zodat we onze klanten het best mogelijke advies en begeleiding op gebied van RPA kunnen bieden. We zien deze toekenning dan ook als een bekroning van al onze inspanningen.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant