Home Bots & Business UiPath RPA nu beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

UiPath RPA nu beschikbaar in Microsoft Azure Marketplace

door Pieter Werner

Het UiPath Automation Platform is nu ook beschikbaar op de Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en services biedt voor gebruik op Azure.

Het UiPath Automation Platform helpt organisaties over de hele wereld om sneller en wendbaarder te worden in het licht van de toegenomen vraag en snel veranderende omgevingen. Het richt zich op de automatiseringslevenscyclus door gebruik te maken van tools voor procesdetectie en crowdsourcing van werknemers om te bepalen wat er moet worden geautomatiseerd, wat essentieel is om de automatisering binnen de onderneming snel en efficiënt te schalen.

Dit maakt meer geavanceerde automatiseringen mogelijk met AI-mogelijkheden zoals documentbegrip en biedt geavanceerde analyses om de zakelijke impact van automatisering te meten. Deze alomtegenwoordige ‘automatisering eerst’-benadering is zowel substantieel als transformatief gebleken en stelt iedereen – van RPA-ontwikkelaars en testers tot burgerontwikkelaars en zakelijke eindgebruikers – in staat samen te werken en automatisering centraal te stellen in het dagelijkse werk.

Cloudomgeving

“De kracht van het uitvoeren van UiPath op Azure is onbetwistbaar, aangezien we onze flexibele, flexibele en schaalbare cloudomgeving voortdurend optimaliseren voor onze interne doeleinden en voor onze klanten”, zegt Ronny Baumgart, Head of Automation bij Swisscom, de grootste telco van Zwitserland. “Met de mogelijkheid om nu toegang te krijgen tot UiPath-producten via de Azure Marketplace, maakt UiPath het voor klanten gemakkelijker dan ooit om veerkrachtiger te worden en tegelijkertijd hun efficiëntie en innovatiecapaciteit te vergroten.”

De Microsoft Azure Marketplace is een online winkel voor het kopen en verkopen van cloudoplossingen die gecertificeerd zijn voor gebruik op Azure, en verbindt bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, cloudgebaseerde oplossingen met partners die kant-en-klare oplossingen hebben ontwikkeld. De beschikbaarheid van UiPath op de Marketplace maakt het voor gevestigde Azure-klanten gemakkelijker om dit toonaangevende platform te kopen en te gebruiken.

Gebruiksvriendelijk

“Nu klanten de schaalbaarheid van de cloud omarmen, is de beschikbaarheid van UiPath in de Azure Marketplace direct in lijn met ons doel om onze RPA toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken”, aldus Ted Kummert, UiPath Executive Vice President of Products and Engineering. “Met UiPath hebben klanten de flexibiliteit om hun eigen implementatie te kiezen: zelfbeheerde on-premise of externe cloud, of SaaS met onze Automaton Cloud. Beschikbaarheid in de Azure Marketplace biedt hen nu een eenvoudig toegangspunt om automatiseringsinitiatieven snel te schalen. En met snel bedoelen we in een paar minuten, in plaats van uren voor een kleine implementatie – of dagen voor een grote bedrijfsinstallatie. Dit is een gamechanger voor klanten die in Azure hebben geïnvesteerd. ”

Ecosysteem

“Via Microsoft Azure Marketplace kunnen klanten over de hele wereld gemakkelijk partneroplossingen vinden, kopen en implementeren die ze kunnen vertrouwen, allemaal gecertificeerd en geoptimaliseerd voor gebruik op Azure”, aldus Jake Zborowski, General Manager bij Microsoft Corp. verwelkomen het UiPath-platform in het groeiende ecosysteem van Microsoft Commercial Marketplace, aangezien het de digitale transformatie van onze klanten verder zal versnellen. ”

Misschien vind je deze berichten ook interessant