Home Geen categorie TOGG introduceert AI camera in voertuig

TOGG introduceert AI camera in voertuig

door Pieter Werner

Op de Consumer Electronics Show heeft Togg, een technologiemerk uit Turkije, een AI-camerafunctie voor zijn smart devices aangekondigd. Dit project, onthuld tijdens een evenement waar ook de wereldwijde lancering van hun nieuwste model, de T10F, plaatsvond, is gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring door het vastleggen, bewerken, delen en opslaan van reisherinneringen.

De AI-camera is ontworpen om boven de achteruitkijkspiegel te worden gemonteerd en beschikt over een breedte-lens die alle passagiers in beeld kan brengen. De camera maakt gebruik van 19 verschillende AI-algoritmen voor functies zoals scèneherkenning, automatische lichtcorrectie, gezichts- en glimlachdetectie, objecttracking en autofocus. Deze technologieën stellen gebruikers in staat om afbeeldingen aan te passen en te verbeteren.

Gebruikers hebben ook toegang tot verschillende AI-filters, waarmee ze foto’s kunnen transformeren in verschillende thema’s zoals cyberpunk, ruimte of toekomstfantasie. Deze filters zijn ontworpen om gebruikers creatieve vrijheid te geven in het bewerken van hun foto’s.

De AI-camera-app is toegankelijk via de Trumore TruStore en kan worden gebruikt door passagiers op elk moment of door de bestuurder wanneer de auto geparkeerd staat. Naast het bewerken van foto’s, biedt de app de mogelijkheid om afbeeldingen te delen via sociale media, berichten of e-mail. Er is ook een ’tentoonstellingsmodus’ waarmee gebruikers hun afbeeldingsgalerij kunnen tonen tijdens hun reis.

Misschien vind je deze berichten ook interessant