Home Geen categorie Nieuw zwenkarm-paneel voor visualisaties

Nieuw zwenkarm-paneel voor visualisaties

door Pieter Werner

SIGMATEK heeft recent het TT 1564 multi-touch bedieningspaneel voor zwenkarm montage geïntroduceerd, een nieuwe toevoeging aan hun HMI-portfolio. Dit paneel beschikt over een quad-core EDGE3-technology processor en een 15,6-inch TFT-kleurenscherm met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het apparaat is uitgerust met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC-opslag. Aan de voorkant van het paneel zijn een RFID-lezer en een USB-poort geplaatst. Het systeem biedt tevens ruimte voor de toevoeging van zes afzonderlijke bedieningselementen.

Voor een gemakkelijke integratie in bestaande systemen zijn er diverse standaardinterfaces beschikbaar: twee Ethernet 100 Mbit-poorten, drie USB Host 2.0 type A-poorten (waarvan één aan de voorkant), één USB 2.0 type Mini-B OTG-poort en een microSD-kaarthouder (SD 3.0). Net als andere SIGMATEK-panelen met een processor, ondersteunt de TT 1564 OPC UA-communicatie en heeft het twee vrij programmeerbare status-LED’s aan de voorkant.

Het bedieningspaneel, dat zonder ventilator werkt, is ontworpen voor zwenkarmmontage met VESA100 en heeft een elegant ontwerp met een glazen front en een zwart geanodiseerd aluminium frame. Het capacitieve touchscreen maakt intuïtieve bediening mogelijk, waarbij machines en systemen eenvoudig kunnen worden bediend en bewaakt met multi-finger gestures zoals zoomen, draaien en vegen.

De objectgeoriënteerde software engineeringtool LASAL vereenvoudigt het creëren van complexe (web)visualisaties. Met de HMI-tools LASAL VISUDesigner (HTML5) en LASAL SCREEN kunnen gebruikers profiteren van geprefabriceerde ontwerpsjablonen en een breed scala aan bedienings-, grafische en ontwerpelementen, wat een comfortabele configuratie en projectplanning mogelijk maakt.

Misschien vind je deze berichten ook interessant