Home Bots & Business Streamingdienst biedt virtuele toegang tot UiPath Immersion Lab

Streamingdienst biedt virtuele toegang tot UiPath Immersion Lab

door Pieter Werner

UiPath, leverancier van Process Automation (RPA), biedt vanaf vandaag een virtuele streamingoplossing waarmee klanten, prospects en partners op afstand showcases kunnen zien, demo’s bijwonen en deel kunnen nemen aan workshops als onderdeel het UiPath Immersion Lab. Deze lancering markeert het eerste jubileum van het Lab.

In maart 2019 was UiPath de eerste RPA-leverancier die klanten en partners de mogelijkheid bood om de automatiseringstechnologie van het bedrijf te testen in zijn Immersion Lab in Boekarest, Roemenië. De primaire missie van het Immersion Lab is om automatiseringsvoorlopers in alle organisaties nauw te ondersteunen bij hun hyperautomation. Sinds de lancering heeft het UiPath Immersion Lab ongeveer 400 bezoeken georganiseerd en heeft het samen met klanten en partners tal van co-innovatieprojecten gecreëerd.

COVID-19

Als gevolg van de COVID-19-crisis zal de op het web gebaseerde virtuele oplossing UiPath-klanten en -partners directe en verbeterde toegang geven tot de UiPath Immersion Lab-ervaring. Vanaf een enkele Immersion Lab-kaart heeft het aan het thuiskantoor gebonden publiek toegang tot een reeks virtuele ruimtes om deel te nemen en samen te werken met het labteam en UiPath-experts. De gebruikte streamingoplossing ondersteunt alle grote videostreaming- en vergaderplatforms en plaatst deelnemers in virtuele kantoren, waar ze directe toegang krijgen tot elke presentator en expert om individueel vragen te stellen. Na de live sessies zal de gestreamde inhoud op aanvraag beschikbaar worden gemaakt als een kant-en-klare micro-website voor het interne hergebruik van de aanwezigen.

Passie

Boris Krumrey, VP van Automation Innovations bij UiPath, en de ontwerper van het Immersion Lab-concept, zei: “We lanceerden het idee om een ​​ruimte op te zetten waar onze klanten en partners alles kunnen ervaren wat mogelijk is met onze technologie. Sindsdien is het verder gegaan dan we ons hadden voorgesteld. Er gaat niets boven de opwinding om te zien hoe mensen met een passie voor automatisering nauw kunnen samenwerken en innovatieprojecten kunnen bedenken en uitvoeren die de manier veranderen waarop onze klanten hun activiteiten uitvoeren. Dankzij de nieuw gelanceerde virtuele oplossing zullen we onze klanten kunnen toch verwelkomen en ononderbroken ondersteuning bieden tijdens hun automatiseringstraject, waardoor ze digitale innovaties kunnen versnellen in tijden van grote ontwrichting. ”

Ervaring

Oonagh Phelan, Process Automation Implementation Manager bij Paddy Power Betfair: “De online-ervaring van Immersion Lab was geweldig voor PPB, met zeer informatieve sessies en uitstekend voorbereidend werk vooraf gedaan om ervoor te zorgen dat de onderwerpen geschikt waren voor onze fase van het automatiseringsproces. We vonden het vooral leuk dat de sessies waren afgestemd op onze zakelijke behoeften en problemen en dat we nieuwe technologieën kregen die ons konden helpen onze automatische reis te versnellen en openstaande problemen op te lossen. Bovendien werkte de interactie op afstand goed en zorgde het voor een open samenwerking. De algehele ervaring was uitstekend en we zouden het ten zeerste aanbevelen aan andere bedrijven die hun reis willen versnellen en meer willen leren over de nieuwste automatiseringsoplossingen van UiPath. ”

AI

Girish Pai, directeur strategisch productbeheer bij Ericsson: “We hebben twee volle en opwindende dagen doorgebracht in het UiPath Immersion Lab, waarbij we innovaties verkennen die worden aangedreven door UiPath. We waren blij om uit de eerste hand ervaring op te doen met de nieuwste automatiseringsoplossingen die zijn ontwikkeld met behulp van AI en Machine Learning en die werden verwelkomd door een zeer toegewijd Immersion Lab-team van experts in Boekarest. ”

Toekomstbestendig

Aurelia Costache, Advisory Leader EY Romania en Intelligent Automation Leader voor de EY CESA-regio, zei: “EY en UiPath delen een gezamenlijke toewijding om de digitale transformatie van ondernemingen te stimuleren, en het UiPath Immersion Lab is de ideale opzet voor klanten om te ontdekken wat hyperautomation kan bereiken. Door de ervaring volledig digitaal te maken, bewijst UiPath eens te meer dat zowel de technologie als de visie voor het gebruik ervan toekomstbestendig zijn.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant