Home Bots & Business Rocking Robots is mediapartner voor Hyper Automation 2023

Rocking Robots is mediapartner voor Hyper Automation 2023

door Marco van der Hoeven

Rocking Robots is de officiële mediapartner voor het Hyper Automation 2023, georganiseerd door Heliview. Dit evenement, dat plaatsvindt op 26 oktober 2023, biedt inzicht en kennis biedt over de laatste trends en innovaties in de wereld van procesautomatisering.

De conferentie zal aandacht besteden aan de nieuwste technologische doorbraken, waaronder de toepassingen van generatieve AI technologieën zoals ChatGPT, en biedt deelnemers de kans om de kansen en risico’s die deze technologieën met zich meebrengen voor hun organisaties te verkennen.

Gartner noemt hyperautomatisering een van de belangrijkste technologietrends. Hyperautomatisering verwijst naar het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML), om processen te automatiseren en te optimaliseren die eerder door mensen werden uitgevoerd.

Volgens Gartner gaat hyperautomatisering verder dan traditionele automatisering, omdat het in staat is om een breder scala aan taken te automatiseren en om taken uit te voeren die een hoger niveau van complexiteit en nuance vereisen. Hyperautomatisering is samenwerken tussen mens en machine, waarbij de inzet van verschillende technologieën, zoals Robotic Process Automation (RPA), AI, en ML, menselijke werknemers in staat stelt om productiever en effectiever te zijn.

Gartner suggereert dat organisaties die hyperautomatisering adopteren in staat zullen zijn om significante operationele verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren. Het stelt ook dat hyperautomatisering een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van werk, waarbij het menselijke werknemers zal bevrijden van routinematige en repetitieve taken en hen in staat zal stellen om zich te concentreren op werk van hogere waarde.

Het evenement brengt vakgenoten samen en biedt de gelegenheid om te onderzoeken hoe en waar nieuwe innovaties en verbeteringen voor organisaties behaald kunnen worden. Deelnemers kunnen ontdekken welke toolset het beste bij hun zakelijke uitdagingen past en hoe ze deze optimaal kunnen inzetten.

De aanwezigen krijgen de kans om met experts en peers uit de industrie te netwerken en inzichten te verwerven over de implementatie en optimalisatie van hyperautomatisering. Dit evenement is bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar kennis en netwerkmogelijkheden op het gebied van geavanceerde automatiseringstechnologieën en -strategieën.

Aanmelden kan hier

Zie ook

Video: Geen transactie zonder robots bij ING

Misschien vind je deze berichten ook interessant