Home Bots & Business Reportage UiPath TOGETHER Amsterdam: trends in automation

Reportage UiPath TOGETHER Amsterdam: trends in automation

door Marco van der Hoeven

Deze week vond in Amsterdam het grootste automation-event van Europa plaats, UiPath TOGETHER Amsterdam. In een uitgebreid programma kwam een breed scala aan facetten van automation aan bod, dat ondertussen veel meer omvat dan alleen RPA. Een snel groeiend aantal organisaties is niet alleen bezig met opschalen van de bestaande software-robots, maar zoekt de integratie met innovatieve technologieën als AI, machine learning, document understanding en process mining.

Het team van Rocking Robots was aanwezig, en sprak voor deze videoreportage met Jaap-Jan Wever, Regional Leader Benelux at UIPath; Ebert Knol, Tacstone & UiPath MVP; Marijn van de Poel, Ciphix ; Jean-Louis Colen, Vattenfall/RPA Nederland ; Wilco Lourens, KPN; Thomas Janssen, Node1 & UiPath MVP; Frank Mester, MvR Digital Workforce; Edwin Provoost, CoSo by AROBS; Patrick Kersten; Computrain; Asher Lake, Corporate Automation Coach.

Deze video is de eerste in een reeks reportages over Together 2022, waarin ook thema’s als process mining, skills & education, de community en de toekomst van intelligent automation aan bod zullen komen.

Zie ook

De toekomst van automation: cloud robots, AI en machine learning

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant