Home Bots & Business Hyperautomation 2024: Borg je toekomstbestendigheid met technologie

Hyperautomation 2024: Borg je toekomstbestendigheid met technologie

Embrace, Adapt & Evolve to Stay Future Proof

door Marco van der Hoeven

Na het succes van de eerste editie van Hyperautomation, in 2023 in Rotterdam, besloot initiatiefnemer Heliview al snel dat er op korte termijn een vervolg moest komen. Volgende maand vindt dan ook de tweede editie plaats van dit event, met Asher Lake als dagvoorzitter, waar slimme automatisering van bedrijfsprocessen bij een breed scala aan organisaties centraal staat. Mediapartner Rocking Robots sprak hierover met Senior Conference Producer Dick de Laat.

“Met hyperautomation bespreken we eigenlijk een methode die vaak bestaat uit een combinatie van technologieën”, zegt Dick de Laat, Senior Conference Producer bij Heliview. “Het is een benadering die een organisatie kan omarmen om verschillende oplossingen te creëren voor uiteenlopende problemen. Bij de eerste editie zagen we al dat dit leidde tot een mooie diversiteit aan invalshoeken.”

“Of je nu in een productieomgeving verbeteringen wilt doorvoeren en processen wilt automatiseren, of dat je het bij een bank of binnen een overheidsorganisatie wilt doen, het kan overal. Die diversiteit kwam in alle onderdelen van het programma terug, en ook dit jaar willen we dat laten zien. De mensen hebben niet alleen leuke gesprekken, maar het gaat ook echt ergens over.”

Ontdekkingsreis

Die diversiteit zorgt voor een afwisselende dag is, ook voor de leveranciers. “Je komt organisaties uit een breed scala aan sectoren tegen, dus je bent niet constant ‘repetitief’ bezig. Het is een ontdekkingsreis met elkaar.” Onderdeel van die ontdekkingsreis is een keynote door André Kuipers.

Dit jaar is de ontdekkingsreis weer samengesteld in samenwerking met een deskundige programmacommissie. “Samen hebben we het thema Embrace, Adapt & Evolve to Stay Future Proof. We zien een ‘fear of missing out’ bij organisaties. met name rondom AI, dat je overal tegenkomt. Maar als je dit containerbegrip tastbaar maakt en vertaalt naar bijvoorbeeld natural language processing, intelligent document processing en andere concrete toepassingen, dan ontdek je nieuwe processen die voorheen onbekend waren. “

Toekomstbestendigheid

Met Embrace, Adapt & Evolve to Stay Future Proof wil Heliview laten zien dat deze technologieën al gebruikt worden, en organisaties er actief mee aan de slag kunnen. “Op onze conferentie ontdek je kansen voor jezelf en hoe je die kunt benutten. Als je dat niet doet, is je toekomstbestendigheid in het geding. Want een ander zal het zeker wel doen, en daarmee succes behalen. Het is dus essentieel voor grotere organisaties in een competitief speelveld om hun toekomstbestendigheid door middel van technologie te borgen.”

“We geven pragmatische voorbeelden en bieden inspiratie om dit te realiseren. Bij het congres kun je zien wie dit al doet en waar het naartoe kan gaan met artificial intelligence. Wanneer je binnen je organisatie verantwoordelijk bent voor bedrijfsprocessen of je bent een procesmanager, manager van digitale transformatie, of innovatiemanager, dan is dit een platform om te ontdekken waar goede kansen voor innovatie of efficiëntieverbeteringen liggen. Maar ook als je een afdelingsmanager bent en je voelt de pijn van inefficiënties tussen jou en je collega’s, of tussen jouw organisatie en de klant, dan biedt dit evenement concrete oplossingen.”

Partners

“Bij onze partners die gespecialiseerd zijn in deze gebieden,  kun je handreikingen vinden om deze pijn te verlichten of onbenutte kansen te grijpen. Soms ontdek je zelfs mogelijkheden waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Dit event is dus een kans voor iedereen die processen binnen zijn of haar organisatie wil verbeteren, om deel te nemen aan een ontdekkingstocht waar je achteraf geen spijt van zult krijgen.”

De namen in het programma weerspiegelen het brede belang van hyperautomation voor het stroomlijnen van processen. Met Asher Lake als dagvoorzitter zullen projecten aan bod komen bij uiteenlopende organisaties als ABN AMRO Bank, KPN, Jacobs Douwe Egberts, Port of Rotterdam en Schiphol.

Inschrijven voor Hyperautomation 2024 kan hier

Misschien vind je deze berichten ook interessant