Home Bots & Business My Jewellery zet magazijnrobots in

My Jewellery zet magazijnrobots in

door Marco van der Hoeven

My Jewellery, een Nederlands bedrijf dat sieraden, mode en accessoires verkoopt, heeft samengewerkt met Geek+, leverancier van mobiele robotica voor orderverwerking, om de RoboShuttle-oplossing in hun magazijnprocessen te integreren.

Om de efficiëntie van hun magazijn te vergroten en een ergonomische werkomgeving te bieden, zal My Jewellery 22 RoboShuttle-systemen en 66 P40 pick-oplossingen integreren. Dit systeem is bedoeld om de ruimtebenutting te optimaliseren en de afstand die magazijnpersoneel tijdens hun taken aflegt te verminderen. Daarnaast ondersteunt de nieuwe opzet zowel B2B- als B2C-operaties, in lijn met de doelstellingen van hun Automated Mobile Robot (AMR)-oplossing.

Sharon Hilgers, de oprichtster van My Jewellery, sprak over het belang van het ontwikkelen van bedrijfspraktijken gericht op duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid. Ze gaf aan dat ze met de hulp van de oplossingen die door Geek+ worden geboden, hun leveringsproces willen stroomlijnen, terwijl ze energie besparen en de veiligheid in het magazijn verhogen.

Automatisering wordt binnen de mode-industrie steeds vaker erkend als een hulpmiddel om de supply chain operaties te verbeteren. Factoren zoals het verbeteren van de efficiëntie van het orderpicken, het versnellen van leveringen en het aanpakken van uitdagingen in retourprocessen worden toegeschreven aan de adoptie van AMR-oplossingen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant