Home Bots & Business Info Support neemt Aigency over

Info Support neemt Aigency over

door Pieter Werner

Info Support heeft vandaag aangekondigd dat het AI-ontwikkelaar Aigency overneemt. Onder Info Support blijft Aigency volgens de aankondiging dezelfde AI-technologieën aanbieden met de onderliggende ondersteuning van Info Support.

“AI wordt steeds groter, dat zien we bij Info Support en in het aantal startups en enterprises dat ermee bezig is. Zo ook Aigency, een jong bedrijf dat zich honderd procent focust op AI. Samen tillen wij deze technologie naar een hoger niveau”, aldus Joop Snijder, Head of Research Center AI van Info Support.

“In veel opzichten is AI volwassen aan het worden. Aigency experimenteerde sinds 2016 veel met AI-toepassingen binnen bedrijven. Info Support is de ideale partij om dit uit te breiden en onderdeel te maken van solide bedrijfsstrategie.” Zegt Jim Stolze, oprichter van Aigency

Op donderdag 7 april trappen Aigency en Info Support de overname officieel af met het event “AI just got bigger” in De Foodhallen in Amsterdam. Sprekers als Jim Stolze, oprichter van Aigency én TEDxAmsterdam, Joop Snijder, maker van het Info Support AI Experiment Canvas én host van de AIToday Live Podcast,  delen hun verhalen en geven een inkijkje in de wereld van AI.

Misschien vind je deze berichten ook interessant