Home Bots & Business Nieuw topmanagement bij Blue Ocean Robotics

Nieuw topmanagement bij Blue Ocean Robotics

door Marco van der Hoeven

Blue Ocean Robotics heeft zijn management uitgebreid. De nieuwe CEO van het bedrijf, Janus Doré Pagh, heeft een achtergrond in industrie en dienstverlening. De voormalige topman van het roboticabedrijf, Claus Risager, zal de rol gaan vervullen van Chief Strategy Officer (CSO). De nieuwe CFO wordt Carsten Gram Andersen.

Tijdens de pandemie groeide vooral de markt voor servicerobots. Geautomatiseerde desinfectie, mobiele telepresence, effectieve revalidatie en een gezonde werkomgeving zijn nu belangrijke vragen uit de markt. Die ontwikkeling wordt ook weerspiegeld door de toegenomen vraag naar de drie typen servicerobots van Blue Ocean Robotics: UVD Robots, GoBe Robots en PTR Robots.

Claus Risager heeft het initiatief genomen om terug te treden. Janus Doré Pagh wordt de nieuwe CEO van Blue Ocean Robotics. Het bedrijf krijgt ook een nieuwe CFO: Carsten Gram Andersen. Het nieuwe management van Blue Ocean Robotics bestaat dan uit de twee oprichters, John Erland Østergaard (CTO) en Claus Risager (CSO), en de nieuwe CEO, Janus Doré Pagh.

Misschien vind je deze berichten ook interessant