Home Bots & Business Gratis webinar over virtuele medewerkers in crisistijd

Gratis webinar over virtuele medewerkers in crisistijd

door Pieter Werner

Hoe kan RPA helpen om in moeilijke omstandigheden toch heel veel werk gedaan te krijgen? En wat zijn de randvoorwaarden voor succes? In een gratis webinar komen concrete voorbeelden aan bod over hoe dit de afgelopen weken is gedaan bij Gemeente Hilversum en andere gemeenten met de ontwikkeling van de TOZO virtuele assistent.

Processen overnemen

In deze tijd van crisis staat de beschikbaarheid van medewerkers onder druk staat. Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen fulltime beschikbaar is. Juist nu is het belangrijk dat processen wel snel worden uitgevoerd en dat wijzigingen gewoon worden doorgevoerd. Daar kan de inzet van RPA bij helpen. Een virtuele medewerker kan bepaalde processen overnemen om zo meer tijd over te houden voor andere zaken.

Virtuele medewerkers

Het webinar op 15 april zal gepresenteerd worden door Frank Mester. Frank is bij MvR & Partners, implementatiepartner van UiPath, medeverantwoordelijk voor het aansturen van het Intelligent Process Automation Team dat o.a. bij een twintigtal overheidsorganisaties zorgt voor de inzet van virtuele medewerkers (Robotic Process Automation).

Inschrijven kan hier

Misschien vind je deze berichten ook interessant