Home Bots & Business AutoGuide opent democentrum mobiele robots

AutoGuide opent democentrum mobiele robots

door Pieter Werner

AutoGuide Mobile Robots heeft een demofaciliteit geopend in Lawrence, Massachusetts, waar potentiële klanten een breed scala aan modulaire autonome mobiele robots (AMR’s) met een hoog laadvermogen in een live omgeving kunnen zien. Bedrijven die AMR’s overwegen voor hun productie-, magazijn- of andere aan e-commerce gerelateerde distributietoepassingen kunnen de testfaciliteit op dit moment nog alleen virtueel bezoeken. AutoGuide is sinds kort ook in Europa gecertificeerd.

Later zal het centrum opengaan voor fysieke bezoeken, als de coronamaatregelen dat toelaten. “Met dit nieuwe testcentrum kunnen onze klanten onder de motorkap kijken en verschillende robots in bedrijf zien die materialen met een hoger laadvermogen verplaatsen in een real-life setting – voorafgaand aan de aankoop”, aldus Rob Sullivan, president en CEO van AutoGuide Mobile Robots.

Terugverdientijd

“Via het Lawrence Test Center kunnen we nauwer samenwerken met deze klanten om te zorgen voor efficiënte overgangen van productontwikkeling naar nieuwe productintroductie naar klantimplementaties. Hierdoor kunnen onze teams producten sneller op de markt brengen en met een grotere focus op de uitdagingen waar onze klanten voor staan. Het is een nieuwe stap om uiteindelijk het succes van onze klanten te verzekeren, aangezien ze hun logistiek in het algemeen optimaliseren, waardoor hun terugverdientijd wordt verkort en de ROI toeneemt. ”

Markten

Het Lawrence Test Center wordt volgens de fabrikant nog belangrijker omdat AutoGuide zijn productportfolio blijft uitbreiden naar nieuwe en diverse markten. Naarmate e-commerce bijvoorbeeld blijft groeien, zal het Lawrence Test Center een integrale rol spelen bij het leveren voor de picking productlijn van klanten. “Met de opening van het centrum kunnen we onze nieuwe geavanceerde industriële AMR’s met hoog laadvermogen nu beter richten op oplossingen die het meest impact hebben op klanten,” voegde Sullivan eraan toe.

Misschien vind je deze berichten ook interessant