Home Bots in Society Robot neemt temperatuur op

Robot neemt temperatuur op

door Pieter Werner

Misty robotics heeft de Temp Screening Assistant Misty II gelanceerd. Dit is een geautomatiseerde contactloze oplossing voor het screenen en detecteren van personen met een verhoogde temperatuur en andere gezondheidsrisicofactoren die verband houden met een COVID-19-infectie.

De Temp Screening Assistant zorgt voor ​​temperatuurscreening met behulp van een zeer nauwkeurige warmtebeeldcamera met blackbody-referentie (nauwkeurigheid binnen +/- 0,5 C), een interactief gezondheidsvraagonderzoek, onmiddellijke pass / fail-bepaling en opname van resultaten, configureerbare sms en / of e-mailmeldingen en webgebaseerde administratie en rapportage.

Besparing

Bedrijven kunnen upgraden naar een Specialized-editie met een extra mogelijkheid voor ja / nee-vragen op maat, keuze uit beschikbare talen, aangepaste begroetingen en de mogelijkheid om ervoor te kiezen geen screeninggegevens op te slaan. Bedrijven besparen hiermee zowel op arbeidsuren als op het aanschaffen van persoonlijke beschermingsmiddelen. Na COVID-19 kan Misty aan de slag als kantoorassistent of een van de andere functies in de Misty Robotics Solution Hub. Als platformrobot kunnen de interne softwareontwikkelaars van een bedrijf ook nieuwe vaardigheden (robottoepassingen) ontwikkelen.

Assistent

“Dit is anders dan elke andere oplossing voor temperatuurscreening op de markt. Het is geen tablet. Het is geen kiosk. Het is geen mens zonder thermometer. Misty II in de rol van temperatuurscreener is een nieuw soort assistent, die het hele temperatuurscreeningsproces aangenaam kan maken. Dankzij de plaats waar robottechnologie en de studie van Human Robot Interaction (HRI) zijn geëvolueerd, is het nu heel goed mogelijk om een ​​betaalbare en boeiende robotervaring te hebben, die veel beter is dan de zeer droge, op kiosken gebaseerde ervaring, ”zei Tim Enwall, CEO Misty Robotics.

 

 

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant