Home Bots & Business UiPath gecertificeerd voor SAP Solution Manager Test Automation

UiPath gecertificeerd voor SAP Solution Manager Test Automation

door Pieter Werner

De Robotic Process Automation (RPA)-oplossing van UiPath heeft de vijfde certificering binnen een jaar tijd binnengehaald met zijn certificering voor integratie met SAP Solution Manager. Met de vandaga geïntroduceerde UiPath Test Suite wordt de verbinding gelegd tussen SAP Solution Manager voor alle testbeheeractiviteiten en UiPath Studio for Business Process test automatisering.

Deze integratie zorgt voor geautomatiseerde testcases in het hele bedrijfslandschap, inclusief SAP en applicaties van derden, terwijl bedrijven die SAP-oplossingen gebruiken testcases kunnen uitvoeren, complexe testgegevens uitwisselen en de functionaliteit van de analyse van bedrijfsproceswijzigingen waarborgen voor automatiseringsprojecten. Bovendien is nauwkeurige rapportage beschikbaar, met een geconsolideerde weergave.

Interface

UiPath biedt automatiseringsmogelijkheden voor SAP-gebruikersinterfacetechnologieën zoals SAP GUI, SAP Fiori en SAP Business Client. Modern cloudaanbod zoals SAP S / 4HANA, SAP SuccessFactors-oplossingen, SAP Customer Experience-oplossingen, SAP Ariba-oplossingen, SAP Fieldglass-oplossingen en SAP Concur-oplossingen. Ze kunnen eenvoudig worden geautomatiseerd via automatisering van de gebruikersinterface (UI) en native integraties . Bovendien kan UiPath-automatisering worden gebruikt in elke Citrix- of externe desktopomgeving.

Academy

Klanten die diep in de wereld van SAP-automatisering en testen willen duiken krijgen gratis toegang tot nieuwe UiPath Academy-cursussen om automatiseringstechnieken en best practices voor SAP GUI-automatisering te leren. UiPath heeft de volgende SAP-certificeringen:

  • UiPath Studio 2019.10 behaalde de SAP-certificering in december 2019. UiPath Studio stelt bedrijven die SAP-oplossingen gebruiken in staat om betrouwbare en stabiele automatiseringen voor SAP GUI te creëren. Ze kunnen volledige controle krijgen over hun automatiseringen en de kracht van UiPath benutten met geavanceerde activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor de meest efficiënte manier om SAP-processen en SAP-testcases te automatiseren.
  • UiPath API Automation 2 voor SAP ERP en UiPath API Automation 2 voor SAP S / 4HANA On Premise behaalden de SAP-certificering in september 2019. De gecertificeerde integratie stelt bedrijven die SAP-oplossingen gebruiken in staat om processen via BAPI® te automatiseren met eenvoud en gemak, waardoor klanten kunnen versnellen hun digitale transformatie, automatiseer kritieke bedrijfsactiviteiten en vereenvoudig migraties.

Misschien vind je deze berichten ook interessant