Home Bots & Business Pacific Defense neemt Spear Research over

Pacific Defense neemt Spear Research over

door Marco van der Hoeven

Pacific Defense heeft Spear Research overgenomen, een technologiebedrijf dat zich richt op elektronische oorlogsvoering, Signals Intelligence en autonome netwerksensorsystemen. Spear Research beschikt over een team van ingenieurs met kennis van RF-engineering, geavanceerde signaalverwerking, autonome commandovoering en systeemintegratie.

Het Pacific Defense-platform, inclusief Spectranetix en Perceptronics, zorgt volgens de leverancier voor een snelle ontwikkeling van op AI / ML-gebaseerde systemen, en Spear is een belangrijke enabler voor het leveren van die oplossingen.

AI/ML

De toevoeging van Spear Research aan het team verstevigt de positie van Pacific Defense op de markt voor geavanceerde militaire open-systeemarchitecturen, waaronder de C4ISR Modular Open Suite of Standards (CMOSS) van het leger en de Sensor Open Systems Architecture (SOSA) -specificaties van de luchtmacht . De expertise van Spear op het gebied van real-time digitale signaalverwerking zal de CMOSS / SOSA-systemen uitbreiden met SIGINT / ELINT-toepassingen.

Complexe dreigingsomgeving

Travis Slocumb, CEO van Pacific Defence zegt: “Systeemprestaties zijn cruciaal voor de acceptatie door eindgebruikers van onze technologieën. De expertise van Spear zal ons helpen ervoor te zorgen dat onze klanten hun applicaties kunnen porten en snel de mogelijkheden en prestaties krijgen die ze nodig hebben om de groeiende en complexe dreigingsomgeving te volgen.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant