Home Bots & Business Robotiseren of niet Robotiseren? Dat is eigenlijk geen vraag meer

Robotiseren of niet Robotiseren? Dat is eigenlijk geen vraag meer

door Marco van der Hoeven

Robots worden vandaag al bij veel nutsbedrijven ingezet, maar de inzet van robotprocesautomatisering (RPA) biedt nog veel kansen. Specifiek voor deze sector organiseert CIONET een Web Conferentie.

Eerder al interviewde Rocking Robots Suzan Schakenraad, COO van Essent. Energieleverancier Essent zet robotics in aan de operationele kant om processen efficiënter te laten verlopen. Essent is daar al vroeg mee begonnen, en heeft van die eerst pogingen veel geleerd. De opgedane ervaring vormt de basis voor de huidige succesvolle inzet van robots in diverse administratieve processen.

Video: Essent zet RPA operationeel in (FFWD deel 6)

Waar zetten bedrijven softwarerobots in? Welke nieuwe kansen bieden investeringen in deze technologie? Waarop moet u letten? En, wat is intelligente automatisering? Deze vragen zullen aan bod komen tijdens het virtuele ‘RPA voor nuts- en waterbedrijven’ panelgesprek.

CIONET – een innovatieve community van, voor en door Digital Leaders – , de 3D Maker Zone – een innovatieversneller voor organisaties en UiPath – een technologieleider op vlak van RPA-software, You-Get – gespecialiseerd in procesoptimalisatie en RPA-implementatie bij nutsbedrijven, nodigen u uit om virtueel aan tafel te schuiven.

De experts die deelnemen zijn:

  • Sandra van Maarseveen – Manager Customer Care & Operations bij Eneco
  • Asher Lake – RPA Program Lead bij AirFrance KLM Airlines
  • Rolf Akker – Manager Business Service Finance bij Gasunie
  • Wil van der Aalst – Professor bij Eindhoven University of Technology (TU/e) en RWTH Aachen University

Klik hier voor meer informatie

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant