Home Bots & Business ‘UiPath beste werkplek in VS’

‘UiPath beste werkplek in VS’

door Pieter Werner

UiPath, leverancier van Robotic Process Automation (RPA), is door werknemers verkozen tot een van de beste werkplekken van 2020. Het awardprogramma, dat nu in het vijfde jaar zit, erkent snelgroeiende Amerikaanse bedrijven die uitzonderlijke werkplekken hebben gecreëerd met een levendige cultuur, diepe betrokkenheid van werknemers en werknemersvoordelen. De erkenning van dit jaar is het tweede jaar op rij dat UiPath is opgenomen in de nationale lijst.

Vertrouwen

Inc. verzamelde gegevens van meer dan 3.000 inzendingen en identificeerde 395 finalisten voor de lijst van dit jaar. Elk genomineerd bedrijf nam deel aan een werknemersonderzoek, uitgevoerd door Quantum Workplace, over onderwerpen als vertrouwen, effectiviteit van het management, voordelen en vertrouwen in de toekomst. Inc. verzamelde, analyseerde en controleerde de gegevens en rangschikte vervolgens alle werkgevers met behulp van een samengestelde score van onderzoeksresultaten. Dit jaar was 73,5 procent van de ondervraagde werknemers betrokken bij hun werk.

Waardering

De opname van UiPath op de lijst was te danken aan de waardering van de medewerkers voor de bedrijfscultuur van innovatie en de visie van een robot voor elke persoon die wordt ondersteund door een verscheidenheid aan programma’s die door medewerkers zijn gemaakt en door medewerkers worden aangedreven. Zo ontvangt het UiPath Automation Center of Excellence (CoE) nieuwe automatiseringsideeën van UiPath-medewerkers over de hele wereld, en wekelijks brengen ze deze tot leven. Aanvullende werknemersgerelateerde programma’s die een fenomenale werkcultuur hebben bevorderd, zijn onder meer wekelijkse onboarding jumpstart-oproepen voor nieuwe medewerkers, maandelijkse oriëntatie op afstand, Bring Your Kids to Work Day, interne hackathons en meer.

Kracht

“De kracht van onze mensen en onze cultuur draagt ​​bij aan onze veerkracht in deze ongekende tijden”, zegt Mandy Sebel, Chief People Officer, UiPath. “Om deze reden is het van cruciaal belang dat we programma’s en initiatieven aanbieden die ervoor zorgen dat ze zich geïnspireerd, gemotiveerd en ondersteund voelen. Twee jaar op rij door Inc. een Best Workplace worden genoemd, is ongelooflijk bevredigend en ik ben zo dankbaar dat onze medewerkers elke dag enthousiast en energiek verschijnen om bij te dragen aan ons doel om iedereen een robot te bieden. ”

Misschien vind je deze berichten ook interessant