Home People in Robotics UiPath benoemt Eduardo Martinez tot Area Vice President voor BeNeLux, Iberia en Italië

UiPath benoemt Eduardo Martinez tot Area Vice President voor BeNeLux, Iberia en Italië

door Pieter Werner

UiPath heeft Eduardo Martinez benoemd tot Area Vice President (AVP) voor Italië, Iberia en de BeNeLux-regio’s. Deze regio’s zijn strategisch belangrijk voor UiPath vanwege de concentratie van bedrijven die automatisering en kunstmatige intelligentie (AI) benutten voor hun digitale transformatie-inspanningen. Martinez zal zijn kantoor in Madrid hebben en rechtstreeks rapporteren aan Mark Gibbs, President van de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij UiPath.

Eduardo Martinez heeft meer dan 20 jaar ervaring als verkoopleider bij verschillende toonaangevende Europese technologiebedrijven, waaronder Twilio, waar hij Country Leader was voor Zuid-Europa, en Oracle, waar hij werkte als HCM Country Leader voor Iberia.

In zijn nieuwe functie zal Martinez verantwoordelijk zijn voor het leiden van UiPath’s activiteiten en groei in Italië, Iberia en de BeNeLux-regio’s. Hij heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van het laten groeien van hoogpresterende teams en het bevorderen van klantgerichtheid. Zijn ervaring als adviseur voor de C-suite op het gebied van technologie-adoptie zal van grote waarde zijn voor UiPath en haar klanten in deze regio’s.

Mark Gibbs, President van de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij UiPath, benadrukte het belang van AI-gestuurde automatisering voor duurzame innovatie en prees de innovatieve klanten in de BeNeLux, Iberia en Italië. Hij benadrukte het voortdurende engagement van UiPath om deze klanten te ondersteunen bij het opschalen van hun automatiseringsinitiatieven en het gebruik van het UiPath Business Automation Platform om AI op de werkplek te integreren.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant