Home Bots & Business Seegrid introduceert autonome heftruck

Seegrid introduceert autonome heftruck

door Pieter Werner

Seegrid, leverancier van autonome mobiele robots (AMR’s) voor magazijnen, heeft vandaag een nieuwe autonome heftruck, de Palion Lift AMR, gelanceerd. Deze robot automatiseert de verplaatsing van goederen op pallets.

De Seegrid Palion AMR pakt supply chain-uitdagingen aan met de eigen navigatietechnologie, die een trackrecord heeft van miljoenen autonome kilometers in live productieomgevingen zonder een enkel veiligheidsincident. Palion Lift is uitgerust met dezelfde navigatietechnologie, met behulp van camera’s, geavanceerde algoritmen en machine learning om samen met menselijke collega’s veilig en betrouwbaar te navigeren in dynamische omgevingen.

Volledige automatisering

Palion Lift, de eerste lift-AMR van het bedrijf, is speciaal ontworpen voor bedrijven die een automatiseringsoplossing nodig hebben die ladingen van het ene punt naar het andere kan vervoeren, ze op een hoogte van maximaal 1,8 meter kan plaatsen met weinig of geen wijzigingen aan hun omgeving, evenals werk rechtstreeks samen met andere apparatuur om materialen sneller en efficiënter te verplaatsen. De Palion Lift AMR biedt volledige taakautomatisering van bron tot bestemming voor het hanteren van pallets met een lage lift.

Misschien vind je deze berichten ook interessant