Home Bots & Business Nutreco Integreert ERP-oplossing van Infor met RPA, AI en Proces Mining

Nutreco Integreert ERP-oplossing van Infor met RPA, AI en Proces Mining

door Pieter Werner

Nutreco heeft de CloudSuite Food & Beverage van Infor geïmplementeerd als onderdeel van haar digitale strategie. Door deze stap combineert het bedrijf ERP met technologieën als RPA, Kunstmatige Intelligentie (AI) en proces mining.

De CloudSuite Food & Beverage van Infor zal 3.600 Nutreco-gebruikers ondersteunen, verdeeld over meer dan 100 productievestigingen in 37 landen. Met het platform, genaamd Unite, beoogt Nutreco wereldwijde standaardisatie en verbeterde rapportageprocessen.

Een geïntegreerd ERP-platform was een belangrijke component in Nutreco’s digitale strategie. Dit platform stelt het bedrijf in staat om informatie voor gebruikers te consolideren en te harmoniseren. Erik Beckers, CIO van Nutreco, belicht het belang van de combinatie van gestandaardiseerde bedrijfsprocessen en proces mining-technologie. Proces mining zal binnen Nutreco bijdragen aan het continu optimaliseren van bedrijfsprocessen, wat leidt tot efficiëntieverbeteringen.

Naast optimalisatie focust Nutreco zich op transparantie in duurzaamheid. Met de geïmplementeerde ERP-oplossing kan het bedrijf geautomatiseerde duurzaamheidsrapporten genereren.

De samenwerking tussen Nutreco en Infor was essentieel voor de realisatie van dit project, aldus Beckers. “Infor heeft oplossingen ontwikkeld die aansluiten bij onze specifieke behoeften en uitdagingen. Hierdoor kunnen we optimaal gebruik maken van technologieën zoals AI en Robotic Process Automation.”

Hein Kivits van Infor bevestigt de gezamenlijke inzet van beide bedrijven. “De samenwerking met Nutreco heeft geresulteerd in de implementatie van onze cloud-oplossingen, waardoor Nutreco kan profiteren van nieuwe technologieën zoals AI en procesautomatisering.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant