Home Bots & Business MvR & Partners en Pleunz gaan samenwerken

MvR & Partners en Pleunz gaan samenwerken

door Marco van der Hoeven

MvR & Partners en Pleunz Digital Workforce Solutions gaan samenwerken onder de naam ‘MvR Digital Workforce’. In de snel ontwikkelende markt van hyperautomation zeggen beide partijen met deze stap hun ‘slagkracht, innovatievermogen en wendbaarheid te vergroten’.

Robert Mekking, partner van MvR, zegt hierober: “Om maximaal te kunnen profiteren van de Digital Workforce vinden onze opdrachtgevers het belangrijk om naast maatwerk softbots ook Bots as a Service te kunnen afnemen. Door de samenwerking met Pleunz kan MvR Digital Workforce deze dienst nu ook aanbieden.”

Digitale medewerkers

MvR Digital Workforce gaat vanaf 1 februari 2021 van start om onder de nieuwe vlag advies, ontwikkeling en beheer van software robots aan overheid en bedrijfsleven te bieden. MvR Digital Workforce levert de digitale medewerkers op basis van de technologie van UiPath.

Groei

Marcel Dekker, directeur van Pleunz, zegt over de samenwerking. “Naast de groei van het aantal klanten en processen op ons platform zijn we erg blij dat we onze dienstverlening kunnen uitbreiden en samen met MvR de stap naar Intelligent Process Automation (IPA) kunnen zetten”.

Misschien vind je deze berichten ook interessant