Home Bots & Business FastPath Automation gaat verder als Future WorkForce

FastPath Automation gaat verder als Future WorkForce

door Marco van der Hoeven

FastPath Automation, leverancier van Intelligent Automation-oplossingen wordt onderdeel van het internationale Future WorkForce, Hiermee wil Future WorkForce de Benelux-markt te blijven bedienen en innovatie brengen voor zijn klanten en partners.

Edwin Provoost, de Managing Director van Future WorkForce NL, is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling: “Vandaag is de dag – een nieuw hoofdstuk begint! FastPath Automation is nu Future WorkForce. Ik ben blij om dit nieuws met jullie te delen.”

Onder de merknaam Future WorkForce zal het bedrijf voortbouwen op zijn bestaande expertise en zijn diensten uitbreiden om te voldoen aan de groeiende eisen van de automatiseringsindustrie. Met de toevoeging van meer dan 100 nieuwe collega’s wil FutureWorkForce hun collectieve vaardigheden en kennis benutten om uitgebreide oplossingen te bieden aan klanten die aan hun automatiseringstraject beginnen.

Provoost benadrukte: “Op het gebied van service, innovatie en expertise blijven we ons inzetten voor het leveren van uitzonderlijke resultaten.” De integratie van FastPath Automation in Future WorkForce betekent een strategische stap die aansluit bij de visie van het bedrijf voor de toekomst. Future WorkForce wil haar positie als vertrouwde partner voor organisaties die op zoek zijn naar automatiseringsoplossingen versterken.

Provoost bedankte de klanten en partners van het bedrijf voor hun voortdurende steun. Hij zei: “Het is een eer om met jullie samen te werken in dit nieuwe hoofdstuk. Bedankt voor de voortdurende steun.”

Zie ook

‘Begin automation met de mensen’

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant