Home Bots & Business Ciphix benoemd tot UiPath Diamond Partner

Ciphix benoemd tot UiPath Diamond Partner

door Pieter Werner

Het in 2017 opgerichte Ciphix is door RPA-softwareleverancier UiPath benoemd tot Diamond Partner. Deze status is de hoogst mogelijke die een implementatiepartner van UiPath kan behalen. Ciphix, in 2020 al toegelaten tot het UiPath Strategic Network (USN), is de enige specialist in Nederland die deze status behaald heeft. 

Ciphix werkt sinds zijn oprichting samen met UiPath, dat toentertijd net een vestiging opende in Nederland. De Robotic Process Automation (RPA) software van UiPath wordt door veel organisaties gebruikt voor het automatiseren van hun handmatige en repetitieve processen. Ciphix is specialist in het implementeren van RPA & AI-oplossingen en zorgt dat organisaties optimaal kunnen profiteren van intelligent automation en een digital workforce. De status van Diamond Partner is een bekroning op de snelle groei die de partijen samen hebben doorgemaakt in de afgelopen paar jaar.

Succesvolle implementaties en significante groei 

De status van Diamond Partner is onder andere het resultaat van de inzet van Ciphix bij vele succesvolle RPA-programma’s binnen grote publieke organisaties en multinationals. Mede daardoor heeft Ciphix significante groei gerealiseerd en is het klantenportfolio fors uitgebreid. Deze status bevestigt ook de actuele kennis en kunde over de RPA-markt en de oplossingen van UiPath waarover de professionals van Ciphix beschikken.

Joost van Wendel de Joode, Channel & Alliance Director van UiPath: “Ciphix is een toonaangevende implementatiepartner voor UiPath. De Diamond status behaal je alleen door grote inspanningen op het gebied van trainingen en certificering in combinatie met ervaring. Hiermee borg je de noodzakelijke kwaliteit voor de eindklant. We feliciteren Ciphix van harte met dit unieke resultaat en zien uit naar verdere samenwerking.”

Mathijs Gast, CEO en co-founder van Ciphix: “We zijn heel blij dat we als eerste Nederlandse boutique implementatiepartner deze status hebben ontvangen. Het is een mooie waardering voor ons talentvolle team en de succesvolle trajecten die we samen met onze klanten hebben doorlopen. Daarnaast zien we het als de bekroning van de waardevolle samenwerking met UiPath.”

Zie ook:

Video: RPA en AI, de onvermijdelijke volgende stap

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant