Home Bots & Business Appian kondigt Appian RPA aan

Appian kondigt Appian RPA aan

door Pieter Werner

Appian heeft bekend gemaakt Appian RPA te gaan introduceren. Hierme wordt het Low-code Automation Platform van Appian uitgebreid met de mogelijkheid om cloud-native Appian software robots in te zetten en te controleren binnen een geïntegreerde ‘automation stack’. Appian’s full-stack automatisering combineert daarmee AI, RPA, workflow, beslissingsregels en case management met low-code.

Gartner’s “Automate Business Operations to Scale Your Digital Business” rapport uit november 2019 adviseert dat ‘’Applicatiebeheerders die verantwoordelijk zijn voor het applicaties en productportfolio governance, RPA- en low-code-platforms moeten combineren om de bedrijfsvoering te optimaliseren en te transformeren’’.

Appian RPA functies zijn onder andere:

Intelligente beeldherkenning van objecten op een scherm, waardoor fouten in botacties worden verminderd.

Bots kunnen op een geplande basis worden ingezet voor gemeenschappelijke back-end processen of kunnen op verzoek worden aangeroepen door zakelijke gebruikers als dat nodig is voor klantgerichte interacties.

“Human in the loop” optimalisatie betekent dat bots de productiviteit kunnen verhogen door de automatisering van dagelijkse taken, en mensen betrokken houden voor een snelle afhandeling van uitzonderingsgevallen.

Uitvoerige RPA-audit trails tonen screenshots van robot acties voor volledige zichtbaarheid, controle en rapportage.

Appian RPA bevat:

Full-Stack Automation – De waarde van bedrijfsautomatisering komt voort uit het effectieve workflowbeheer van de moderne workforce inclusief mensen, software robots (bots) en AI. Appian RPA completeert Appian’s ‘automation stack’ en verenigt mensen, bots en AI over de bedrijfsprocessen heen, waardoor een gecentraliseerd beheer van alle bedrijfsautomatiseringstechnologieën op één enkel platform mogelijk is.

Powerful Governance – Appian RPA gebruikt de krachtige governance van het Appian-platform om bots in de hele organisatie centraal te managen, te monitoren en in te zetten voor een grotere schaal en betere prestaties. Appian ondersteunt een Automation Center of Excellence door het verzamelen en prioriteren van automatiseringsverzoeken vanuit de gehele onderneming; het managen en volgen van alle activiteiten van aanvraag tot voltooiing en het mogelijk maken van impact- en waardeanalyses voor RPA en andere automatiseringen die in de productie werden genomen

Beveiliging – Appian RPA werkt op Appian Cloud, die betrouwbaar en wereldwijd toegankelijk is om bedrijfskritische applicaties voor ’s werelds grootste organisaties op te draaien.

Schaalbaarheid – Cloud-native RPA vereenvoudigt de toegankelijkheid en de adoptie in de gehele onderneming, en de flexibiliteit om met Windows of Linux te werken optimaliseert de kosten voor het gebruik van een geautomatiseerd personeelsbestand.

 

Misschien vind je deze berichten ook interessant