Home Uitgelicht Video: Het jaar in AI

Video: Het jaar in AI

door Marco van der Hoeven

Niet voor niets is Rocking Robots juist dit jaar gelanceerd. 2019 is het jaar van een doorbraak van AI en robotics: we zien een enorme versnelling in daadwerkelijke toepassingen van AI, robotics en RPA bij overheid en bedrijfsleven. En de discussie over de ethische en maatschappelijke implicaties van AI en robotics onderdeel geworden van het publieke en politieke debat.

Reportages

In deze video kijken we terug op de reportages die we dit jaar in binnen-en buitenland hebben gemaakt over de ontwikkelingen rond AI, robotics en RPA, van The Future of business Technology en het RPA Event tot World Summit AI, AI for Good en Dreamforce.

Toekomst

AI/robotics verandert de maatschappij, en het verandert omgang met technologie ingrijpender dan ooit tevoren. De beslissingen die bedrijven, de overheid en burgers zelf gaan nemen in 2020 zullen de relatie tussen mensen en machines bepalen voor de nabije toekomst.

Experts

In deze video komen aan het woord: Aimee van Wynsberghe; Virginia Dignum; Asher Lake; Sara Porter; Heere Blokhuis; Jeroen van Genuchten; Laurence van der Sande; Frits Bussemaker; Joelle Casteix; Irakli Beridze; Kathy Baxter; Bob van den Berg; Reinier van Leuken.

Misschien vind je deze berichten ook interessant