Home Bots & Business Keynote Jan Lammers over innovatie in F1 tijdens FOBT

Keynote Jan Lammers over innovatie in F1 tijdens FOBT

door Marco van der Hoeven

Jan Lammers, autocoureur en directeur van het Dutch F1 Grand Prix Zandvoort, geeft op 7 oktober in Utrecht een keynote tijdens The Future of Business Technology – Leaders of Innovation. Thema van zijn keynote is ‘Hoe ziet de F1 eruit in 2030?. Hij gaat daarover in gesprek met Marco van der Hoeven, hoofdredacteur van Rocking Robots.

De vierde editie van The Future of Business Technology – Leaders in Innovation heeft dit jaar als overkoepelend thema ‘Data & AI’. Het project  is begin mei 2021 van start gegaan. In een reeks interviews en talkshows met thought leaders op het gebied van innovatie, publiceren de platformen Dutch IT-channel, Executive People en Rocking Robots interviews, video’s en andere content. Lees hier de speciale uitgave van The Future of Business Technology over trends en ontwikkelingen rond Data & AI.

Gartner analist en CIO Panel

The Future of Business Technology wordt op 7 oktober afgesloten met een event.  Rob de Kleijnen, directeur-uitgever Dutch IT Channel: “Op 7 oktober staat het thema data & AI centraal tijdens het event Future of Business Technology, ‘Leaders of innovation’ dat zal plaatsvinden in Pathé theater Leidse Rijn onder de dan geldende COVID-19 regels. Onder leiding van dagvoorzitter en moderator Danny Frietman zijn er diverse interessante keynotes, van onder andere Gartner analist Pieter den Hamer, die de laatste trends rond Data en AI belicht.”

“Hij gaat in een CIO Innovatie panel in gesprek met IT-leiders waaronder CBR CIO Bob van Graft. Verder zal Irakli Beridze, directeur van het United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute (UNICRI) ingaan op de manier waarop criminelen gebruik maken van AI. We belichten ook Nederlandse AI innovaties met sprekers van onder andere Techleap.nl en de Nederlandse AI Coalitie.”

Zie ook

Innovatie en AI: wat wordt de doorbraak?

Misschien vind je deze berichten ook interessant