Home Bots & Business ServiceNow voegt met Now Intelligence AI en Analytics toe

ServiceNow voegt met Now Intelligence AI en Analytics toe

door Pieter Werner

ServiceNow, leverancier van  digitale workflowoplossingen, heeft de Now Platform Orlando-release geïntroduceerd, met Now Intelligence, een nieuwe set krachtige AI en analyse mogelijkheden. Met Now Intelligence wil ServiceNow ondernemingen nieuwe inzichten bieden waarmee werknemers slimmer en sneller kunnen werken, zakelijke beslissingen kunnen stroomlijnen en nieuwe productiviteitsniveaus kunnen ontgrendelen.

Met Now Intelligence wil ServiceNow werknemers in staat stellen om snel en gemakkelijk beslissingen te nemen, problemen op te lossen, antwoorden te vinden en taken te automatiseren – waardoor hun leven op het werk eenvoudig, gemakkelijk en gemakkelijk wordt.

Platform van platforms

ServiceNow werkt naar eigen zeggen voor 80 procent van de Fortune 500. Deze bedrijven gebruiken het Now Platform als hun ‘platform van platforms’ om het werk te stroomlijnen door legacy systemen te integreren en complexe workflows en processen te digitaliseren binnen hun organisaties. Adobe, Deloitte, Equinix, Red Hat, Nutanix, UnitedLex, whyaye !, Acorio, Autotestpro en Highmetric zijn bedrijven die het Now Platform gebruiken.

Aanbevelingen

“Mensen moeten kunnen werken zoals ze willen, niet zoals de meeste software tegenwoordig voorschrijft”, zegt Chirantan “CJ” Desai, chief product officer van ServiceNow. “De Orlando-release biedt krachtige nieuwe AI- en analysemogelijkheden om mensen te helpen slimmer en sneller te werken. Deze toegevoegde intelligentie helpt mensen betere beslissingen te nemen via inzichten en aanbevelingen, en helpt hen problemen te voorspellen en op te lossen voordat ze zakelijke en klantproblemen worden. Now Intelligence, ingebouwd in het Now Platform, is een slimmere manier om workflows te gebruiken en dat zorgt voor geweldige ervaringen en een hogere productiviteit. ”

Functies in het Now platform:

Help mensen hun werk slimmer en sneller gedaan te krijgen door automatisch contextbewuste aanbevelingen, voorspellingen en inzichten op te halen om teams te helpen direct te handelen.

Bied betere selfservice-ervaringen met intelligente, altijd actieve virtuele agents op elk kanaal, zodat klanten en medewerkers snel kunnen krijgen wat ze nodig hebben en actie kunnen ondernemen.

Beter problemen voorspellen en acties automatiseren met virtuele agents die volledig zijn ingebed in het Now Platform. Klanten en medewerkers zijn nu in staat om workflows te initiëren met dynamische gesprekken die resultaten opleveren door verzoeken om snelle oplossingen altijd en overal te automatiseren.

Maak betere zakelijke beslissingen mogelijk door transparantie en afstemming op alle niveaus van de organisatie te stimuleren en teams en proceseigenaren waardevol inzicht te geven in realtime patronen en trends, zodat ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en snel verbetergebieden kunnen identificeren.

De Orlando-release van het Now Platform biedt verbeteringen op het gebied van analyse-, informatie- en mobiliteitsoplossingen voor de IT-, werknemers- en klantworkflows van ServiceNow. Belangrijke innovaties in de Orlando-release zijn onder meer:

Analytics-oplossingen

Cloud Insights helpt IT-teams de kosten van hun cloudactiva te optimaliseren door intelligente aanbevelingen te doen over het beheer van het gebruik tijdens kantooruren, het kiezen van de juiste middelen en het afdwingen van het gebruiksbeleid.

Geavanceerde risicobeoordelingen maken het de frontlinie van een organisatie pijnloos om verschillende risico’s binnen hun dagelijkse werk te beoordelen, zodat hun tweede lijn zich effectief kan aanpassen aan veranderingen bij het analyseren en beheren van operationele en andere risico’s in het hele bedrijf.

Software Exposure Assessment stelt beveiligings- en IT-teams in staat de potentiële impact van zero-day kwetsbaarheden te minimaliseren door snel kwetsbare software en gerelateerde apparaten en servers te identificeren en vervolgens onmiddellijk wijzigingen door te voeren via standaard IT-workflows.

Intelligence-oplossingen

Met Agent Affinity for Work Assignment kunnen klantenserviceteams werk toewijzen aan de beste agent met behulp van intelligente context om de klanttevredenheid te verbeteren. Dit kan een toewijzing zijn aan een specifiek team dat altijd een specifieke klant bedient, agenten die de klant eerder hebben bediend of agenten die ervaring hebben met gerelateerde taken.

Virtual Agent met natuurlijke taal Inzicht updates blijven voortbouwen op innovaties onthuld in de releases van Madrid en New York, waardoor het gemakkelijker wordt om NLU-modellen te maken en te onderhouden.

CI / CD ondersteunt het gebruik van standaard DevOps-tools voor on-platform ontwikkeling op schaal met teamontwikkeling, waaronder verbeterde samenwerking tussen ontwikkelaars met selectieve commits en het vermijden van botsingen, en vereenvoudigde implementatieprocessen voor snellere time-to-value.

Mobiliteitsoplossingen

Verbeteringen in Mobile Agent bieden native mobiele ervaringen, zodat servicedeskagenten en operators problemen op elk moment en via elk apparaat kunnen oplossen. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar op ITSM-, ITOM- en Field Service Management-oplossingen.

Mobile Branding en Analytics stellen klanten in staat om de Now Mobile enterprise-ervaring te configureren in een klantgerelateerde omgeving, waardoor een grotere betrokkenheid wordt gestimuleerd en analyses worden toegevoegd aan de services die vooraf worden aangenomen, nieuwe medewerkers en werknemers het meest worden gebruikt.

Gerichte mobiele campagnes bieden werknemers belangrijke en relevante informatie (zoals ‘belastingtijd’, site-updates en lokale IT-initiatieven) rechtstreeks op hun mobiele apparaten met behulp van profielinformatie, zoals afdeling en functietype. Deze proactieve benadering van communicatie met medewerkers verhoogt de tevredenheid en vermindert het aantal telefoontjes naar de servicedesk.

Misschien vind je deze berichten ook interessant