Home Bots & Business Rocking Robots en RPA Nederland gaan samenwerken

Rocking Robots en RPA Nederland gaan samenwerken

door Marco van der Hoeven

Rocking Robots en RPA Nederland gaan samenwerken op het gebied van content over RPA. RPA Nederland is hèt onafhankelijke kennisplatform voor het bevorderen van Robotic Process Automation in de Nederlandse markt. De missie van dit kennisplatform is om de voordelen van een digitale assistent breed uit te dragen, pmdat hetv oor veel bedrijven nog een onbekend fenomeen is.

Zinniger arbeid

Ten onrechte, vinden de oprichters Jean-Louis Colen, Roelf van Til en Twumi Weterings. Volgens hen kan een digitale assistent in veel branches nu al het verschil maken. RPA maakt werkprocessen sneller, efficiënter en goedkoper. En vooral: softbots nemen vervelend, repeterend werk uit handen, zodat personeel voor zinniger arbeid kan worden ingezet.

Uitwisselen van kennis en ervaring

Door het uitwisselen van kennis en ervaring op één platform wil RPA Nederland ervoor zorgen dat het proces van software robotisering effectiever verloopt, waardoor bedrijven hun klanten beter kunnen bedienen, de werkdruk van hun medewerkers vermindert, en zij hun toegevoegde waarde kunnen vergroten.

Alliander

Hierboven een video gemaakt door RPA Nederland, waarin Wendy Baptist van Alliander spreekt over de succesvolle implementatie van RPA bij haar organisatie door Lean consutants: “Wij zien RPA als een business-tool.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant