Home Bots & Business Planview neemt AI/ML-bedrijf Aptage over

Planview neemt AI/ML-bedrijf Aptage over

door Pieter Werner

Planview heeft de overname aangekondigd van Aptage, een leverancier van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) op het gebied van portfoliobeheer en werkbeheer. Door AI en ML toe te voegen aan het portfolio wil Planview zijn klanten vroeg inzicht bieden in het verwachte waarde- en leveringsrisico bij traditioneel projectbeheer en flexibele methodologieën. Dat zou moeten leiden tot nauwkeurigere prognose van de projectresultaten, ongeacht de werkmethodologieën en processen die worden gebruikt om het werk gedaan te krijgen.

Disruptief

“In de disruptieve omgeving van vandaag zijn het de bedrijven met vroege inzichten die sneller kunnen draaien om concurrentievoordeel te creëren”, zegt Greg Gilmore, CEO van Planview. “De innovatieve AI / ML-technologie van Aptage creëert inzichten in projectwaarde en leveringsrisico, en verbetert en versterkt de strategie voor levering. We zijn verheugd om Aptage te verwelkomen in de Planview-familie en deze expertise naar onze klanten te brengen. “

Visie

“Aptage en Planview delen een gemeenschappelijke visie voor de toekomst van AI / ML binnen portfoliobeheer en werkbeheer”, zegt John Heintz, medeoprichter en CEO van Aptage. “We zijn verheugd om samen deze volgende stap te zetten, het bereik van onze technologie uit te breiden en betere resultaten voor organisaties te behalen.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant