Home Bots in Society Nieuwsplatform ‘Rocking Reality. News on the Metaverse’ gelanceerd

Nieuwsplatform ‘Rocking Reality. News on the Metaverse’ gelanceerd

door Marco van der Hoeven

Vandaag is het onafhankelijke nieuwsplatform Rocking Reality gelanceerd.  Het nieuwsplatform Rocking Reality zal de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van Metaverse/Virtual Reality/XR in de breedste zin van het woord volgen, en daarover verslag doen in de vorm van nieuwsartikelen, achtergrondverhalen, trends, video’s en blogs. De content wordt gemaakt door een team van ervaren technologiejournalisten, videografen en fotografen.

Hoofdredacteur Marco van der Hoeven: “De Metaverse is er nog niet, maar de bouwstenen die dit digitale ecosysteem zullen gaan vormen zien we nu in hoog tempo ontstaan. Tegelijk zien we een groeiend aantal concrete oplossingen waarmee bedrijven zich presenteren in de virtuele wereld. Met Rocking Reality willen we dergelijke innovaties een podium geven, en bedrijven inspireren zelf ook vroegtijdig de stap te maken naar de Metaverse.”

Content

Naast het brengen van nieuws zal dit platform bedrijven die actief zijn op het gebied van de Metaverse de mogelijkheid bieden als contentpartner hun propositie op het gebied van de virtuele wereld/Metaverse onder de aandacht te brengen van executives die op strategisch niveau betrokken zijn bij investeringen in innovatieve technologie. Partners presenteren zich bij deze doelgroep met kwalitatief hoogwaardige content als thought leaders en voorlopers op het gebied van digitale innovatie.

Founder partner Robert Mekking: “De opkomst van de Metaverse is een van spannendste ontwikkelingen sinds de uitvinding van het internet, en Nederlandse ondernemingen spelen hier vol op in! Er ontstaan momenteel zo veel spannende initiatieven en wij willen met Rocking Reality een platform bieden om daarover te vertellen en om te volgen wat anderen doen.”

Founder partner Randall van Poelvoorde: “Het is fantastisch om met zoveel mensen samen de volgende versie van het internet te bouwen en dromen! De Metaverse kan ons helpen educatie te verbeteren en het klimaat een handje te helpen. Ook de mogelijkheden om menselijk contact te verbeteren zijn veelbelovend. En vooral: online zijn wordt veel leuker. We gaan  met Rocking Reality een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid van de Metaverse community en aan verspreiding van kennis.”

Rocking Reality is een initiatief van Marco van der Hoeven, Robert Mekking en Randall van Poelvoorde. Marco van der Hoeven is sinds 1996 actief in de Nederlandse ICT-journalistiek, onder meer als coördinator van de Computable Specials en hoofdredacteur van CIO Magazine, Executive People en Rocking Robots. Robert Mekking werkt sinds 1999 aan de Digitale Transformatie en is oprichter van meer dan tien succesvolle tech-ondernemingen.  Randall van Poelvoorde is ondernemer sinds 2006 en richt zijn pijlen op technologische ontwikkelingen. Zijn initiatieven RobotXperience en TheMetaCompany zijn daar voorbeelden van. Als business consultant, keynote spreker en docent deelt hij zijn kennis en inspiratie met anderen.

Misschien vind je deze berichten ook interessant