Home Bots & Business Nieuwe robots voor FLX Logistics

Nieuwe robots voor FLX Logistics

door Pieter Werner

Dexory heeft zijn AI- en robotica-oplossing, DexoryView, geïmplementeerd in het nieuwe magazijn van FLX Logistics in Peterborough, Verenigd Koninkrijk. FLX Logistics, een dochteronderneming van de Freshlinc Group, is gespecialiseerd in het beheer van ambient logistics. De pas geopende faciliteit, die een oppervlakte van 13.000 vierkante meter beslaat, zal gebruik maken van de autonome mobiele robots (AMR’s) en digital twin-technologieën van DexoryView om de operationele efficiëntie en voorraadnauwkeurigheid te verbeteren.

Sam Goodger, General Manager van FLX Logistics in Peterborough, benadrukte de focus van het bedrijf op het verbeteren van efficiëntie en nauwkeurigheid. Hij merkte op dat het gebruik van DexoryView vanaf het begin real-time gegevens over voorraadnauwkeurigheid biedt, waardoor het team in staat wordt gesteld om de bedrijfsvoering vooruit te helpen.

Oana Jinga, Chief Commercial and Product Officer bij Dexory, benadrukte het belang van deze samenwerking. Ze wees erop dat de implementatie van DexoryView vanaf het begin de toewijding van FLX Logistics aantoont om real-time gegevens te gebruiken om de operationele efficiëntie te verbeteren. De door DexoryView gegenereerde gegevens hebben FLX Logistics al in staat gesteld om hun dagelijkse operaties effectief te beheren en te transformeren.

Misschien vind je deze berichten ook interessant