Home Bots & Business MvR Digital Workforce wordt Certified USN Partner

MvR Digital Workforce wordt Certified USN Partner

door Marco van der Hoeven

MvR Digital Workforce is door UiPath benoemd tot Certified USN Partner. Deze toelating tot het UiPath Service Network is een erkenning voor ‘elite partners die beschikken over vergaande delivery skills, en dat ook daadwerkelijk hebben laten zien bij succesvolle klantprojecten,” zegt Joost van Wendel de Joode, Director Business Partners Benelux bij UiPath.

Frank Mester, Chief Digital Officer bij MvR Digital Workforce zegt hierover: “We zijn trots dat we van UiPath deze erkenning hebben gekregen voor de expertise van onze consultants. Dit laat zien hoe we meegroeien met de markt, èn met onze klanten. Want bedrijven en organisaties zijn nu op zoek naar een echte specialist die hen begeleidt in hun automation-traject.”

“Deze status bevestigt dat we het hoogste niveau als RPA-leverancier hebben bereikt. We hebben de ambitie om ook in een breder portfolio aan oplossingen die vallen onder de bredere noemer hyperautomation, zoals process mining en vooral AI, de beste te worden.”

Hoogste niveau

Hij vervolgt: “We hebben hier bewust op ingezet omdat het past in een trend die al even aan de gang is. We waren al Gold Partner van UiPath, maar de laatste jaren zijn we ons steeds meer gaan richten op klanten met meer complexe uitdagingen. Waar zij steeds meer naar op zoek zijn is een echte specialist en sparringpartner op het gebied van RPA en automation.”

“Naast development en beheer gaat het vaak over vraagstukken rondom schaalbare RPA-IT infrastructuur, way-of-working, governance en procesoptimalisatie. Het behalen van de Certified USN status laat zien dat we het hoogste niveau bij UiPath hebben bereikt.”

Specialisten

Dat is volgens hem vooral belangrijk omdat de vraag bij bedrijven en organisaties zich niet meer beperkt tot het neerzetten van een eenvoudige robot. “De markt heeft zich ondertussen veel verder ontwikkeld, omdat technologieën als AI en process mining een integraal onderdeel worden van de bedrijfsvoering. Daar willen organisaties door een deskundige bij geholpen worden. In de markt zie je daarom de beweging dat de generalisten verdwijnen, en de specialisten opstaan. Dat is waar wij ons in bewegen, en de Certified USN Status bevestigt dit.”

Zie ook

Reportage uitreiking Softbot Awards 2022

Misschien vind je deze berichten ook interessant