Home Bots & Business MvR Digital Workforce wordt UiPath Goldpartner

MvR Digital Workforce wordt UiPath Goldpartner

door Marco van der Hoeven

MvR Digital Workforce is door softwareleverancier UiPath benoemd tot Gold Partner. Al meer dan 10 jaar richt MvR & Partners zich op proces automation en heeft een sterke klantenbasis in de overheid. Sinds 4 jaar is ook Robotic Process Automation (RPA) toegevoegd en is de focus van MvR Digital Workforce volledig gericht op het inzetten van de Digital Workforce en slimme Process Automatisering bij overheden, organisaties en bedrijven.

UiPath is de nr. 1 RPA-softwareleverancier wereldwijd ter wereld. Op dit moment hebben wij 40 gezamenlijke klanten die UiPath gebruiken en helpen wij nog eens 40 overheden en (internationale) bedrijven met RPA-consultancy, projecten, detachering van RPA Developers en -Consultants en Training en Coaching.

Robert Mekking, partner bij MvR: “We zijn heel blij dat we als Nederlandse boutique implementatiepartner deze status hebben ontvangen. De samenwerking met UiPath is vanaf het begin uitstekend geweest. Onze ervaring met Uipath is dat de RPA-software van UiPath waardevol is voor onze klanten maar ook dat de achterliggende support van de UiPath organisatie ons enorm heeft geholpen om implementaties snel en succesvol te voltooien.”

Digitale medewerkers

MvR Digital Workforce onderscheidt zich in de markt door als full- service kennispartner op het gebied van Intelligent Process Automation op te treden. Onze klanten werken aan een toekomst waarbij digitale medewerkers repeterende taken uitvoeren en hun medewerkers ondersteunen bij voorbereidend administratief werk. Met inzet van AI maken we de digitale medewerkers steeds slimmer en autonomer en krijgen zij ook adviserende taken en kunnen eenvoudige beslissingen nemen. Dit alles op een transparante en traceerbare wijze die voldoet aan eisen ten aanzien van Governance.

Joost van Wendel de Joode, Channel & Alliance Director van UiPath: “Wij zijn verheugd met het behalen van de Gold-status door MvR Digital Workforce. De combinatie van training en certificering met ervaring vergt grote inspanning, maar borgt de noodzakelijke kwaliteit voor onze gezamenlijke eindklanten”

MvR heeft in totaal ruim 50 consultants in dienst die zich bezighouden met process automation, waarvan 30 binnen MvR Digital Workforce. Deze consultants concentreren zich volledig op RPA en het intelligent maken van onze RPA met inzet van AI en zijn allemaal UiPath opgeleid.

Center of excellence

We helpen klanten met het bouwen van slimme digitale medewerkers. Maar we leveren ook ondersteuning bij het uitvoeren van trajecten van pilot tot een eigen center of excellence en het opleiden van mensen in hun nieuwe rol. Daarnaast adviseren we klanten over de strategische inzet van RPA en de beleidsmatige en operationele inbedding van RPA in de organisatie.

Voor klanten die geheel ontzorgd willen worden bieden we optie van Robot-as-a-Service. Via ons volledig NEN- en ISO gecertificeerde platform kunnen klanten kiezen voor het gebruik van digitale medewerkers zonder onderhoud van software, zo worden ze volledig ontzorgd.

Misschien vind je deze berichten ook interessant