Home Bots & Business Kodak Alaris en UiPath bieden integratie scans en RPA

Kodak Alaris en UiPath bieden integratie scans en RPA

door Pieter Werner

Kodak Alaris en UiPath gaan samenwerken door integratie te bieden van hun software. Hierdoor kunnen kanaalpartners en klanten van beide bedrijven de digitale transformatie versnellen door bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen. Onderdeel van de samenwerking is de integratie van Alaris Capture Pro naar UiPath Orchestrator Connector, die een verbinding biedt tussen volledig geïndexeerde afbeeldingen van hoge kwaliteit van Kodak-scanners en UiPath-bots.

Door de alliantie tussen UiPath en Kodak Alaris kunnen systeemintegratoren en softwareleveranciers RPA-projecten uitbreiden en intelligente scan- en informatieoplossingen bieden aan klanten in sectoren als de overheid, financiële dienstverlening, logistiek en gezondheidszorg.

Totale automatisering

“We zijn verheugd deze wereldwijde alliantie met UiPath aan te kondigen, wiens software een van de toonaangevende tools is voor het bouwen van RPA-robots”, zegt Vanilda Grando, Director Global Sales Development, Alaris-divisie van Kodak Alaris. “Het intelligent vastleggen van informatie in combinatie met RPA is vooral krachtig voor financiën, IT- en IT-services, operations en informatiebeheer. De combinatie van Kodak Alaris-scanners, software en services met het RPA-platform van UiPath stelt partners in staat om het vastleggen van informatie van hun klanten naar een hoger niveau te tillen, waardoor totale automatisering en papierloze processen een zakelijke realiteit worden. ”

Mensen

“Onze twee technologieën vullen elkaar aan”, zegt George Roth, Senior Manager, Technology Alliances bij UiPath. “Het gaat er niet om mensen uit de kringloop te halen, het gaat erom ze opnieuw te kunnen toewijzen en indien nodig weer binnen te halen. U kunt bijvoorbeeld een drempel instellen voor OCR-leessnelheden op 90%. Als de RPA-oplossing niet voldoet aan de drempel van 90%, stuurt de bot deze ter beoordeling naar een mens. Hierdoor blijven mensen bij het proces betrokken. ”

Misschien vind je deze berichten ook interessant