Home Bots & Business KEENON lanceert nieuwe service robots in Europa

KEENON lanceert nieuwe service robots in Europa

door Pieter Werner

KEENON Robotics heeft op HOSTMilano, een evenement voor de hospitality sector, vier nieuwe robots gepresenteerd. Deze robotica-oplossingen zijn voorzien van technologieënals een autonoom positionerings- en navigatiesysteem, perceptie- en obstakelvermijdingstechnologieën, en een automatische oplaadfunctie.

De nieuwe producten zijn:

  1. DINERBOT T10: Deze robot beschikt over sensorintegratie, een beweegbare kop met aanpasbare accessoires en ondersteunt multi-modale interacties via spraak, aanraking en visuele waarneming. Het beschikt over een groot 23,8-inch scherm voor advertenties.
  2. DINERBOT T9 Pro: Een bezorgrobot die geschikt is voor “grab-and-go” situaties, ontworpen om de overgang van oberbediening naar klantbediening te vergemakkelijken in informele eetgelegenheden.
  3. DINERBOT T3:** Speciaal afgestemd op privé-eetkamers, om te voldoen aan de vraag naar robotgestuurde bezorgingen over lange afstanden en privacybehoeften.
  4. KLEENBOT C30:** Hiermee betreedt KEENON de markt voor reinigingsrobots.

Tijdens het evenement deelde de Jim Huang, General Manager, EMEA bij KEENON Robotics, de groeistrategie van het bedrijf: “Sinds 2022 hebben we twee dochterondernemingen in de regio opgericht om lokale diensten te kunnen aanbieden binnen belangrijke markten en lokale zakelijke partnerschappen aan te gaan. Het afgelopen jaar hebben we opmerkelijke groei gezien in de Europese en Midden-Oosterse markt en hebben we brede erkenning gekregen van onze partners. Een recent rapport van IDC benadrukte ook de successen van KEENON, met vermelding van het behalen van een marktaandeel van 60,4% in de Chinese horecabranche.”

Misschien vind je deze berichten ook interessant