Home Bots & Business Ingram Micro breidt uit met AI en robotica

Ingram Micro breidt uit met AI en robotica

door Pieter Werner

Ingram Micro breidt zijn AI -portfolio uit met een uitgebreide en nu wereldwijde overeenkomst met UiPath. Ingram Micro werkt al samen met UiPath vanaf 2018 in India. Dit werd al snel gevolgd door China. Momenteel wordt de samenwerking nu uitgebreid naar Noord-Amerika en Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de rest van Azië-Pacific.

“Procesautomatisering met robots is een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie van een bedrijf, en een geweldige verkoopkans voor kanaalpartners om DX-oplossingen en -diensten te introduceren in hun bestaande klantenbestand van eindgebruikers”, zegt Sabine Howest, vice-president, global partner engagement en IoT, Ingram Micro Inc. “Het gebruik van AI om repetitieve, regelgestuurde processen te automatiseren is iets waar bedrijven van elke omvang van kunnen profiteren. En het is een groeimogelijkheid die we met UiPath willen stimuleren via onze groeiende en wereldwijde Advanced Solutions-organisatie.”

Partners

“Ingram Micro en UiPath zijn partner-first-organisaties die evenzeer toegewijd zijn om voortdurend in onze partners te investeren om een ​​grotere differentiatie van diensten, uitzonderlijke groei en verbeterde winstgevendheid te stimuleren”, zegt Thomas Hansen, Chief Revenue Officer, UiPath. “Bedrijfsautomatisering is een categorie die kanaalpartners niet kunnen negeren, en een investeringsmaatschappij die organisaties behalen vanwege het onmiddellijke en meetbare rendement op de investering en de verbetering van de ervaring van medewerkers en de klantervaring. We zijn verheugd om onze succesvolle relatie met Ingram Micro wereldwijd uit te breiden en kijken ernaar uit om kanaalpartners te helpen om te profiteren van het marktpotentieel voor RPA. ”

In het eerste kwartaal van 2021 noemde Forrester Wave: Robotic Process Automation UiPath “een leider” met de hoogste positie in elk van de drie categorieën ​​aanbod, strategie en marktaanwezigheid. Bovendien werden UiPath Vice President of Global Alliances and Partners, Cheryln Chin, en Senior Vice President Operations and Partners, Eddie O’Brien onlangs genoemd op de 2021 CRN Channel Chiefs-lijst, samen met acht Ingram Micro channel executives. Het volledige UiPath-portfolio is nu beschikbaar voor Ingram Micro-kanaalpartners over de hele wereld.

Misschien vind je deze berichten ook interessant