Home Bots in Society ‘Class of 2020’ studeert af met telepresence robots

‘Class of 2020’ studeert af met telepresence robots

door Marco van der Hoeven

Studenten van de Thunderbird School Of Global Management in Arizona zijn afgestudeerd met telepresence-robots, in plaats van fysieke aanwezigheid bij de afstudeerceremonie. De maatregelen om de verspreiding van COVID-19 in te dammen maakten en reguliere afstudeerceremonie onmogelijk.

Vierde Industriële Revolutie

“We leren onze studenten hoe ze de voordelen van de Vierde Industriële Revolutie kunnen maximaliseren door wereldwijde vindingrijkheid en innovatie te omarmen, dus het gebruik van transformatieve technologieën zoals mobiele telepresence-robots voor een ongekend begin was een passende laatste les voor de Klasse van 2020”, zegt directeur-generaal en decaan, Dr. Sanjeev Khagram.

Creativiteit

“Thunderbird transformeerde voorjaarsuitreikingsceremonies om onze studenten te vieren met een ceremonie die onze historische tradities van het samenbrengen van de wereld eerde – zoals onze parade van vlaggen van over de hele wereld. We hebben er ook een ontworpen die de veerkracht, het mededogen en de creativiteit van onze gemeenschap weerspiegelt.”

Wereldleiders

Thunderbird School of Global Management is een onderdeel van de Arizona State University Enterprise. Thunderbird verzorgt management- en leiderschapsonderwijs en streeft naar inclusieve en duurzame welvaart door toekomstgerichte wereldleiders op te leiden die de grootste uitdagingen van de wereld kunnen aanpakken.

Innovatief

De Master of Global Management van Thunderbird werd in 2019 door de Wall Street Journal / Times Higher Education op nummer 1 van de wereld gerangschikt. ASU staat gedurende vijf jaar op rij op nummer 1 van de “meest innovatieve school” in de Verenigde Staten door US News & World Report.

Misschien vind je deze berichten ook interessant